Και με τη βοήθεια του… κοινού

Και με τη βοήθεια του… κοινού

Οι αλλαγές των αποδόσεων «δείχνουν» σημεία για να διαλέξετε και να ποντάρετε.

Κύπελλα παντού. Πού και πού εμφανίζεται σποραδικά και κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Όταν ακούμε για δευτερεύουσες διοργανώσεις, η κατάσταση στο στοίχημα περιπλέκεται. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποιες είναι οι προθέσεις των ομάδων. Γι’ αυτό οι αλλαγές στις αποδόσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ίσως κάποιοι κατεβούν με πολλές αλλαγές, κάποιοι άλλοι με λιγότερες, άλλοι αδιαφορούν για το θεσμό και άλλοι τον χρειάζονται.

Αναφορικά με το Κύπελλο Αυστρίας λοιπόν, πέφτει έντονα το διπλό της Λίντσερ στον αγώνα με τη γηπεδούχο Άλταχ. Υπενθυμίζουμε ότι η Λίντσερ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έθελξε και στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έχει ανεβάσει τον πήχη. Λογικότατη η τάση και ωραίο διπλό.

Από το ελληνικό η τάση της αγοράς δείχνει διπλό στο Ηρακλής – Ατρόμητος.

Στη Γαλλία, όλα δείχνουν μεγάλων αποδόσεων Χ2 στο Γκινγκάμπ – Ανζέ. Και η αλήθεια είναι ότι η Ανζέ έχει αφήσει ανώτερα διαπιστευτήρια αξίας.

Στη Ρουμανία απλά αναφέρουμε ότι μέσα στο μεσημέρι παρατηρούμε σοβαρή κινητικότητα στον άσο και την ισοπαλία της αναμέτρησης της Γκαζ Μετάν με την Κλουζ. Κοντράρεται το φαβορί.

Στην Ισπανία πέφτει το διπλό του αγώνα Κόρδοβα – Χετάφε. Ίσως οι Μαδριλένοι να βλέπουν το Κόπα Ντελ Ρέι σαν ευκαιρία διάκρισης. Με το καλό λοιπόν…

Σημαντική πτώση και στο 1Χ του Γουέστ Χαμ – Τότεναμ. Πόσο να αντέξουν οι «πετεινοί»; Μια 13άδα παικτών πρώτης κλάσης έχουν και αγωνίζονται σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League. Δεν θα …αυτοκτονήσουν κιόλας αν αποκλειστούν από το Λιγκ Καπ.

Να δώσουμε και κάτι δικό μας; Η Μίλαν λογικά θα υπερισχύσει της Τζένοα στο εξ αναβολής του Καμπιονάτο. Χρειάζεται επειγόντως βαθμούς.

Στη Γερμανία η Χοφενχάιμ έχει υπερφορτωθεί με το Champions League. H Λειψία που δεν αντιμετωπίζει τέτοια βάρη και αναζητά ταυτότητα ισχύος στο ποδόσφαιρο της χώρας, μπορεί να επιβληθεί απέναντι στην ομάδα του Νάγκελσμαν, δηλαδή του από του χρόνου προπονητή της (ναι, έχουν συμφωνήσει και υπογράψει κιόλας)!

Και για κλείσιμο το Over 2,5 στο Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ