Δευτέρα που κρύβει μέσα και Τρίτη

Δευτέρα που κρύβει μέσα και Τρίτη

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το κουπόνι της Δευτέρας.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μία εβδομάδα γεμάτη με σπουδαία παιχνίδια σε ΤΣΛ και Γιουρόπα και σημαντικά ντέρμπι να ακολουθούν το ΣΚ. Και σήμερα Δευτέρα όμως υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που μου αρέσουν και αξίζουν ένα μικρό στοιχηματισμό, ενώ θα κρατήσω από τώρα και μία δυάδα για την Τρίτη.

Ένα παιχνίδι που μου αρέσει έρχεται από την Πολωνία και το ματς της Σοσνόβιεκ με την Γιαγκελόνια. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση, ωστόσο μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία «τρέχουν» σερί 2 ματς αήττητοι, ενώ και εντός έδρας φέτος παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί με μόλις μία ήττα σε 6 αναμετρήσεις, έχοντας σκοράρει σε όλες. Η Γιαγκελόνια από την άλλη παραμένει αήττητη εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει σε όλες της τις εξόδους και με νίκη σήμερα διατηρείται στο κυνήγι της κορυφής, από την οποία έπεσε μετά το 1-1 με τη Λέγκια την προηγούμενη εβδομάδα. Πιθανό το διπλό, ωστόσο αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το G/G&O2.5 σε απόδοση 2.25.

Στις 20.00 η Έλφσμποργκ υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, ήδη σωσμένοι, μετρούν 3 σερί παιχνίδια αήττητοι με μέτριες εμφανίσεις, πήραν ωστόσο αυτό που ήθελαν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, ενώ έχουν μόλις 3 νίκες σε 14 εντός έδρας φέτος! Στο πιο πρόσφατό της η Έλφσμποργκ έφερε «λευκή» ισοπαλία με την Ντάλκουρτ, ομάδα που βρίσκεται στο +1 από την Μπρο, με τις 2 αυτές να στοχεύουν στην 14η θέση που δίνει το δικαίωμα στην παραμονή μέσω πλέι οφ. Στην 14η θέση λοιπόν στοχεύουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν πείθουν σε καμία περίπτωση με τις εκτός έδρας επιδόσεις τους φέτος, ωστόσο τελευταία αγωνίζονται με πάθος και στις λεπτομέρειες χάνουν τους βαθμούς που αξίζουν στο γήπεδο. Σήμερα παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί», αφού αν κερδίσει η Ντάλκουρτ τα πάντα τελειώνουν. Θεωρώ πως το ρίσκο στο Χ2 στο 2.15, που ξεκίνησε στο 2.45 αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.

Κλείνω τις σημερινές επιλογές με μία δυάδα από Πορτογαλία και Τουρκία. Η εξαιρετική Ρίο Άβε υποδέχεται την προτελευταία Νασιονάλ. Σε αντίθετες πορείες οι 2 αντίπαλοι με τους γηπεδούχους να γράφουν ιστορία μετά την τελευταία τους νίκη επί της Τσάβες καταγράφοντας το καλύτερο ξεκίνημά τους στην Α’ κατηγορία στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη η Νασιονάλ μετράει 8 σερί παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 5-0 από την Μπράγκα για το κύπελλο. Ξεκούραστη η Ρίο Άβε, δεν θα έχει εύκολο βράδυ, αφού η Νασιονάλ εκτός παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική, ωστόσο ο άσος (1.70) θα μπει στις επιλογές μου. Στην Τουρκία η Κόνιασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Σίβασπορ. Δύσκολο ματς και θα πάω με τη διπλή στο Χ2 στο 1.60. Ο λόγος πως οι γηπεδούχοι μετρούν 4 σερί ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, δέχονται εύκολα φάσεις, ενώ επιθετικά τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις του Ρομπίνιο. Από την άλλη η Κόνιασπορ, εκτός έδρας φέτος είναι πιο ανταγωνιστική, με μόλις μία ήττα σε 5 εξόδους στο πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει σε όλες και σήμερα θεωρώ πως έχει το προβάδισμα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Και πάω στην Τρίτη και σε μία δυάδα κοντά στο 2.5. Στα παιχνίδια των 22.00 κράτησα τα 2 της Ιταλίας. Η Νάπολι υποδέχεται την Παρί και η Ίντερ την Μπαρτσελόνα. Οι Γάλλοι είναι γνωστό πως στις εγχώριες διοργανώσεις δεν έχουν αντίπαλο, ωστόσο στο ΤΣΛ κινδυνεύουν σε περίπτωση ήττας σήμερα να μείνουν εκτός της επόμενης φάσης. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες σήμερα. Από την άλλη οι Ναπολιτάνοι έδειξαν και με τη Λίβερπουλ αλλά και μέσα στο Παρίσι ικανοί να κερδίσουν μία θέση στην δυάδα. Δύσκολα να δούμε τον κόουτς Αντσελότι να ρισκάρει υπερβολικά και θα πάει με την ίδια συνταγή όπως κόντρα στους Άγγλους. Χ2 στο 1.50. Στο Μιλάνο η «ανεβασμένη» Ίντερ φοβήθηκε αρκετά στο πρώτο παιχνίδι τους Καταλανούς και δίκαια ηττήθηκε με 2-0, απειλώντας ελάχιστα. Και πάλι όμως θα μπορούσε στις 2-3 φάσεις που έκανε να βρει το δρόμο προ τα δίχτυα. Από την άλλη οι «μπλαουγκράνα» με μια μέρα λιγότερη ξεκούρασης, ταξιδεύουν στην Ιταλία, με αμφίβολο τον Μέσι και έχοντας δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατά τους εκτός έδρας (κράτησαν το μηδέν μόνο στο κύπελλο με αντίπαλο την Λεονέσα). «Φρέσκιες» οι μνήμες από την τελευταία τους επίσκεψη επί ιταλικού εδάφους, όταν γνώρισαν ήττα – αποκλεισμό πέρσι με 3-0 με αντίπαλο την Ρόμα. Δύσκολα να βγει σημείο, κρατώ όμως το αμφίσκορο στο 1.62, με τις 2 ομάδες να βρίσκουν με σχετική άνεση τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πείθουν για την σταθερότητά τους αμυντικά και ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ