Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, καθαρή νίκη στο διαδίκτυο!

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, καθαρή νίκη στο διαδίκτυο!

Με αφορμή το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της Superleague, η δημοσιογραφική ομάδα του 10.gr παρακολούθησε ξανά το Σάββατο το απόγευμα το live παιχνίδι έξι νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών με την winmasters.gr να αναδεικνύεται νικήτρια στο live στοίχημα.

Με αφορμή το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της Superleague, η δημοσιογραφική ομάδα του 10.gr παρακολούθησε ξανά το Σάββατο το απόγευμα το live παιχνίδι έξι νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών (bwin, sportingbet, winmasters, betshop, interwetten, novibet) και τις αγορές που προσέφεραν για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα; Για μια ακόμα αγωνιστική, η winmasters.gr αναδείχθηκε νικήτρια στο live στοίχημα, διαθέτοντας τις περισσότερες αγορές ανά δεκαπεντάλεπτα στον αγώνα! Ας δούμε, όμως τι έγινε στο clasico της Αθήνας.

Με την έναρξη του ματς στο ΟΑΚΑ, η winmasters αποκτά αμέσως το προβάδισμα στις αγορές, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες για 65 στοιχήματα έναντι 60 που προσφέρουν bwin και sportingbet, ενώ με τη συμπλήρωση 20 αγωνιστικών λεπτών εκτινάσσει το live match με 77 στοιχηματικές επιλογές, την ώρα που ανταγωνισμός έχει μείνει αρκετά πίσω (βλ. διάγραμμα 1 και 2).

Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 40’, η winmasters κλειδώνει μια ακόμα μεγάλη ιντερνετική νίκη και πάει στα αποδυτήρια, κοιτώντας αφ’ υψηλού τους ανταγωνιστές της, όπως αποδεικνύεται περίτρανα και στο 2ο διάγραμμα. Έχουμε λοιπόν την εξής κατάταξη μέχρι στιγμής: 1. winmasters (75 αγορές) 2. bwin & sportingbet (51 αγορές), 3. betshop (41 αγορές), 4. inetrwetten & novibet (27 αγορές).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να διαγκωνίζονται στο… χορτάρι για την επίτευξη του 1ου γκολ στο παιχνίδι. Στον «αέρα» από την άλλη πλευρά, η winmasters μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη μάχη του διαδικτυακού στοιχήματος, προσφέροντας κατά τις περιόδους 50-55’ και 70-75’ τις περισσότερες επιλογές και κερδίζοντας κατά κράτος τα υπόλοιπα online gaming brands, κάτι το οποίο φαίνεται και στα παρακάτω διαγράμματα. Όταν μάλιστα το ματς βρίσκεται στο 75ο λεπτό, η winmasters διαθέτει 50 στοιχήματα, παραπάνω από διπλάσια σε σχέση με την novibet (23) και παραπάνω από τριπλάσια σε σχέση με την interwetten (16). Με νίκη με double score και triple score σε ντέρμπι, δικαιούσαι να μιλάς και για θρίαμβο…

Όταν μάλιστα το ματς βρίσκεται στο 75ο λεπτό, η winmasters διαθέτει 50 στοιχήματα, παραπάνω από διπλάσια σε σχέση με την novibet (23) και παραπάνω από τριπλάσια σε σχέση με την interwetten (16). Με νίκη με double score και triple score σε ντέρμπι, δικαιούσαι να μιλάς και για θρίαμβο…

Συμπέρασμα; Η winmasters βρίσκεται ένα βήμα πριν τη στέψη της σε πρωταθλήτρια χειμώνα!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ