Τίμιες δυάδες στο 3.00 και το 4.00

Τίμιες δυάδες στο 3.00 και το 4.00

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα σε όλους και καλή Παρασκευή. Βγήκε επιτέλους άκοπα το μεροκάματο χθες, με τις Κράσνονταρ και Σταντάρ Λιέγης να σταματάνε στα τρία γκολ και τις Σπαρτάκ Μόσχας στα επτά, για να πληρώσουν τα over στην χθεσινή μου δυάδα.

Έρχεται ΣΚ και τα ορεκτικά μας είναι έτοιμα!

Πηγαίνω στην Ligue 1 εκεί όπου υπάρχει ένα και μοναδικό παιχνίδι σήμερα, αυτό ανάμεσα σε Λιλ και Στρασβούργο. Ματς με ιδιαιτερότητες, με τους “λιλουά” να είναι απογοητευμένοι από την ήττα τους στο Παρίσι από την Παρί και να θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, και από την άλλη τους φιλοξενούμενους να κάνουν μια πάρα πολύ καλή πορεία φέτος και να θέλουν να συνεχίσουν αναλόγως, έχοντας σήμερα και την σημαντική απουσία του Λαλά ο οποίος οργώνει την δεξιά πτέρυγα. Από την άλλη στο ματς θα παίζει με τη φανέλα των φιλοξενούμενων και ο on form Λεμπό Μοτιμπά, που αγαπάει πολύ την Λιλ και τον αγαπάνε κι αυτόν, μιας και είναι παιδί της ομάδας και πέρυσι είχε σκοράρει δύο από τα πιο καθοριστικά τέρματα της σεζόν. Επίσης, για την ιστορία, η πώλησή του ήταν αναγκαστική για οικονομικούς λόγους, με τα τέσσερα εκατομμύρια που εισπράχθηκαν να είναι καθοριστικά. Στο παιχνίδι μας, ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα παίξει κανονικά με την τριάδα φωτιά του, την τριάδα “Bip-Bip” όπως λένε εδώ και μερικές αγωνιστικές στην Γαλλία, με τους Ικονέ, Μπαμπά και Πεπέ να μην έχουν αγωνιστεί στο ματς των δύο ομάδων στην Αλσατία πριν περίπου δέκα μέρες, όταν οι γηπεδούχοι είχαν νικήσει με σκορ 2-0 και άφησαν την Λιλ εκτός Λιγκ Καπ. Σε τέτοια αναμέτρηση, εμένα το 1.75 του άσου μου φτάνει και μου περισσεύει.

Πηγαίνω στην Γερμανία και το γειτονικό ντέρμπι της Bundesliga ανάμεσα σε Ανόβερο και Βόλφσμπουργκ με το οποίο ανοίγει η αγωνιστική της Bundesliga. Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες και ειδικά η γηπεδούχος, που στα τελευταία της οκτώ ματς έχει μόλις τέσσερις βαθμούς (1Ν-1Ι) την ώρα που οι “λύκοι” τα πάνε λίγο καλύτερα με δύο ισοπαλίες περισσότερες (6β.). Βέβαια για τους φιλοξενούμενους υπάρχει και η πρόσφατη νίκη στο μεταξύ τους στο ίδιο γήπεδο, για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, με την Βόλφσμπουργκ να περνάει νικηφόρα με σκορ 2-0. Οκτώ μεταξύ τους ντέρμπι έχει να χάσει η προαναφερθείσα, που φυσικά θα πρέπει να καταβάλει αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, η οποία εδώ που τα λέμε ειδικά φέτος δεν τα πάει καθόλου καλά. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν και απουσίες στο στρατόπεδο της ομάδας του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, και δη αυτή του Φιούλκρουγκ, θεωρώ πως οι πιθανότητες για διπλό είναι αυξημένες. Κόντρα έχουν, γκανιότα δεν υπάρχει, το βρίσκω φρόνιμο να πάω στο 2DnB.

Επίσης, μου φαίνεται πολύ λογικό να κερδίσουν και τα δύο φαβορί, Μετς και Λοριάν, που ειδικά σε δυάδα προσφέρουν μια αξιοπρεπέστατη απόδοση. Με σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό οι δύο πλευρές, κερδίζουν δύσκολα αλλά κυρίως δημιουργούν ακόμη πιο δύσκολα, κάτι που απόψε μπορεί να αλλάξει. Δεν ευνοεί την Μετς ότις της λείπει ο σκόρερ Ντιαλό, αλλά στην μέρα της έχει δείξει άξια σεβασμού. Αντίπαλοί τους θα είναι η Μπερισόν (εκτός) και η Παρί (εντός) με την πρώτη να δείχνει ανανεωμένη μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, και την δεύτερη να βασίζει πολλά στο τακτικό κομμάτι και να μπορεί να αφήσει πολύ εύκολα ένα παιχνίδι σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς. Εγκυμονούν κινδύνους και τα δύο ματς, αλλά είμαι διατεθειμένος να πάρω ένα σχετικά μικρό ρίσκο.

Θα ήθελα να συνεχίσω με κάποιες προτάσεις για το παιχνίδι της Σοσό στην έδρα της Χάβρης στην Ligue 2. Δεν είναι και από τις πιο εύκολες έδρες για να πάρεις αποτέλεσμα, ωστόσο για τα «λιονταράκια», που έχουν αρχίσει να τραβάνε τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων στα Τοπ5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ίσως και η αναμέτρηση να τους επιφυλάσσει κάποια ευχάριστη έκπληξη. Σε μέτρια κατάσταση η Χάβρη, που κερδίζει πιο δύσκολα απ’ όσο φαίνεται, ενώ στο απέναντι «στρατόπεδο» κάθε μέρα φέρνει μόνο θετικά (χωρίς να έχουν εξαφανιστεί τα αρνητικά). Έπεσε κράξιμο στα αποδυτήρια των γηπεδούχων για την εμφάνιση ορισμένων στο προηγούμενο με τη Νιορ, αλλά μπορεί από το ένα να μπήκε και από το άλλο να βγήκε. Το κοιτάω στο live και αποφασίζω. Επίσης για κάποιον λόγο μου έχει καρφωθεί πως η Φροζινόνε θα πάει για την έκπληξη με την Φιορεντίνα, και το σκορ 2-1 σε οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση είναι αρκετά δελεαστικό στο 7.00.

Στην Αγγλία έχουμε ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά στοιχηματικά πριν την σέντρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Στο live κι αυτό.

Καλή τύχη σε όλους!

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ