Σκοράρουν οι ομάδες της Μπριζ

Σκοράρουν οι ομάδες της Μπριζ

Οι προτάσεις του Ηλία Μαλιγιάννη από το σημερινό κουπόνι.

Χαιρετώ! Μία κακή ημέρα, θέλει και άλλη μία για ξεκούραση του μυαλού, ώστε να επανέλθει η καθαρή σκέψη. Δεν πέρασαν οι δύο επιλογές της Πέμπτης στο Γιουρόπα Λιγκ και επανέρχομαι στα… γνωστά λημέρια της Jupiler League του Βελγίου.

Πρώτη επιλογή από την αναμέτρηση της Σαρλερουά με την Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο απόδοσης και αποτελεσμάτων συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν, όμως εντός έδρας έχουν κερδίσει την αξιοπιστία τους. Τέσσερις σερί νίκες τελευταία στο «Stade du Pays», αναμένεται να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Λέκο. Βέβαια, η Μπριζ προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» στο Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ με 0-4 και η ψυχολογία είναι στα ύψη, ενώ η ισοπαλία 1-1 επί της Γκενκ εκτός έδρας, έδειξε ότι δε θα παραδώσει τα σκήπτρα τόσο εύκολα. Μπορεί τη νίκη, αλλά θα προτιμήσω το over 2.5 γκολ, καθώς περιμένω να σκοράρουν αμφότερες και ενδεχομένως να επιβεβαιωθεί πιο γρήγορα στο ματς.

Δεύτερη επιλογή από το παιχνίδι της έτερης ομάδας της πόλης Μπριζ, καθώς η Σερκλ φιλοξενεί τη Βάασλαντ-Μπέβερεν. Οι νεοφώτιστοι έκαναν σπουδαία νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική, από ψυχολογικής αλλά και βαθμολογικής άποψης, καθώς επικράτησαν εντός έδρας της Μουσκρόν. Το «Γιαν Μπρέιντελ» αποτελεί το «όπλο» της ομάδας του Γκουγιό φέτος και έχει προβάδισμα νίκης. Όμως, η Μπέβερεν που θα παίξει με τρεις απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, παίζει καλύτερα εκτός έδρας, όπου δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει παιχνίδι. Επίσης, έχει φέρει πέντε over 2.5 γκολ σε επτά αναμετρήσεις εκτός έδρας καθώς και τέσσερα combo g/g και over 3.5. Θα βρει χώρους να σκοράρει, με δεδομένο ότι η Σερκλ δέχεται γκολ σε όλα ως γηπεδούχος. Goal/Goal.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ