Ουδείς αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος

Ουδείς αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη από τα ΗΑΕ.

Χαιρετώ!

Η Περσέπολις τα έδωσε όλα χθες, όμως δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση. Λιγοστές είναι και πάλι οι επιλογές από το σημερινό κουπόνι και θα επικεντρωθούμε στη Σαουδική Αραβία.

Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας Αλ Χιλάλ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αλ Ουέχντα. Η φιλοξενούμενη φέτος μετράει μόνο νίκες μετά από οχτώ αγωνιστικές μετράει μόνο νίκες. Το ρόστερ που αποτελείται από τους Γκομίς, Κάρλος Εντουάρντο, Καρίγιο, Ομάρ, Χριμπίν, Μποτία, Αλ Χαμπσί και τον βασικό κορμό της εθνικής είναι μακράν το καλύτερο με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο +5 από Αλ Αχλί και Αλ Νασρ και μπορεί να πάει στη διακοπή με μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση που κερδίσει, καθώς αμφότερες θα τις αντιμετωπίσει τις επόμενες αγωνιστικές.

Επίσης θεωρώ πως η γηπεδούχος δεν θα χτυπήσει το σημερινό ματς. Είναι άνετη και το καλοκαίρι απέκτησε πολλούς και καλούς βασικούς της παίκτες από τη Χιλάλ, με πρώτο και καλύτερο τον εμβληματικό στόπερ Οσάμα Χαουσάουι και τον αριστερό μπακ Αλ Ζόρι. Θα ποντάρω στο απλό διπλό επειδή δεν έχει βγει ακόμα το -1 ασιατικό χάντικαπ, αλλά και στις καλές σχέσεις των δύο ομάδων.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ