H -διπλή- ευκαιρία του Απόλλωνα

H -διπλή- ευκαιρία του Απόλλωνα

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από τη Superleague.

Kαλημέρα σας. To Οver 9 κόρνερ του 1.88 ήρθε χθες (13 συνολικά κόρνερ, 9 για τη Σέλτικ) στο Λίβινγκστον-Σέλτικ 0-0, με τη στήλη να δικαιώνεται, τονίζοντας ότι το ματς είναι δυσκολότερο απ’ότι φαίνεται, αποφεύγοντας την παγίδα του μικρού σε απόδοση διπλού.

Απόλλων Σμύρνης-Άρης σήμερα στην ελληνική Super League, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στον βυθό της βαθμολογίας. Δείχνουν όμως σημάδια ανάκαμψης, με τον έμπειρο Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο, πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο Ηράκλειο (0-0 με την ΟΦΗ), θα ψάξουν κάτι παραπάνω με τον Άρη. Το γκολ είναι το πρόβλημα των γηπεδούχων, μόλις ένα σε 9 ματς έχουν πετύχει, βρίσκουν όμως τον Άρη με υπηρεσιακό τεχνικό, να έρχεται από 4 σερί ήττες και να βρίσκεται σε περίοδο εσωστρέφειας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι βέβαια το φαβορί, η «ελαφρά ταξιαρχία» όμως έχει το μομέντουμ και την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα. Αναμένεται να δώσει πάλι το βάρος στην άμυνα, για να βρει τον τρόπο να …κλέψει το ματς, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να νικήσει, μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα, το 1Χ στο 1.88 έχει αξία.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ