«Σάμπα» με δυάδα

«Σάμπα» με δυάδα

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από τη Βραζιλία.

Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας. Εξαιρετικά ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα, με την Μπρεστ αν και δύσκολα να μας δικαιώνει, ενώ και ο Άρης που τον φοβήθηκε κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Απόλλωνα στη μετά Πάκο Ερέρα εποχή. Διακοπή των πρωταθλημάτων με τις εθνικές να επανέρχονται στο προσκήνιο. Προσωπικά θα προσπαθήσω να τις αποφύγω όσο γίνεται περισσότερο και το γεγονός πως έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Στην τελευταίες «στροφές» το πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις να διεξάγονται από χτες, με το κύριο μενού να είναι προγραμματισμένο για σήμερα και αύριο. Λόγω της διαφοράς στην ώρα τα 2 παιχνίδια που κράτησα διεξάγονται ξημερώματα προς Πέμπτη. Μία ώρα μετά τις δώδεκα η Ατλ. Μινέιρο δοκιμάζεται στην έδρα της Παρανά. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί, είναι ήδη υποβιβασμένοι και μαθηματικά, ωστόσο προέρχονται από το πρώτο φετινό τους διπλό, αφού με γκολ στο 90’ επικράτησε της προτελευταίας Αμέρικα Μινέιρο. Βέβαια τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα σήμερα κόντρα στην Ατλ. Μινέιρο, που στοχεύει στην εξάδα και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τέσσερις ομάδες αγωνίζονται για το τελευταίο εισιτήριο με την Μινέιρο να υπερτερεί αυτή τη στιγμή μόλις για έναν βαθμό. Τα διπλό σήμερα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο και αν οι φιλοξενούμενοι αγωνιστούν όπως κόντρα στην Παλμέιρας την προηγούμενη αγωνιστική δεν θα έχουν πρόβλημα να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης. Διπλό στο 1.50.

Συνεχίζω με την πρωτοπόρο Παλμέιρας που φιλοξενεί την Φλουμινένσε. Στην 10η θέση οι φιλοξενούμενοι, με ελπίδες ουσιαστικές μόνο για έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, μετρούν 9 ήττες σε 16 φετινές τους εξόδους, ενώ έχουν σκοράρει μόλις ένα γκολ στα 4 πιο πρόσφατά τους σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη έχουμε την Παλμέιρας που διατηρείται στο +5 από την 2η Ιντερνασιονάλ παρά τη «γκέλα» της Κυριακής και το 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Εντός έδρας η Παλμέιρας φέτος έχει 13 νίκες σε 16 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει σε όλα, στα 13 μάλιστα από 2 γκολ και πάνω. Η λογική λέει άσο και θα τον επιλέξω απλά «σκέτο» στο οριακό 1.40, αφού σαφέστατα υπάρχει άγχος στην ομάδα του Σάο Πάολο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ