Η «Ελπίδα» μετά το σεξ…

Η «Ελπίδα» μετά το σεξ…

Οι προτάσεις του Α. Παγαρτάνη από το κουπόνι της Τετάρτης.

Παρακαλούνται οι σεμνότυφοι να μην διαβάσουν το κείμενο. Αν θέλετε σώνει και καλά να ρίξετε μια ματιά στις σημερινές επιλογές, υπάρχει και το πινακάκι…

ΕΣΠΕΡΑΝΣ – ΓΚΑΜΠΕΣ

Το σεξ, γενικά μιλώντας, είναι κάτι ωραίο στη ζωή του ανθρώπου. Δεν παύουν, όμως, να ισχύουν και διαβαθμίσεις: Από το «αγχωτικό» και το «ξενέρωτο» μέχρι το «θεϊκό» και το «τέλειο» υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιθέτων, τα οποία κατατάσσουν τις ερωτικές μας συνευρέσεις. Οι έρευνες λένε ότι ο άνδρας «αξιολογεί» στο μυαλό του την κάθε συνεύρεση αμέσως μετά το τέλος της, η γυναίκα το επόμενο πρωί (αν έγινε βράδυ…).

Ανδρικά μιλώντας, μετά το σεξ, ειδικά το «θεϊκό», ακολουθεί τσιγάρο και αναπόληση. Και μια αίσθηση κενότητας, σαν κάποιος να άδειασε τα μέσα σου και στέκεσαι ανάσκελα στο κρεβάτι, με το χέρι κάτω από το κεφάλι, περιμένοντας να… γεμίσεις.

Σ’ αυτή τη φάση ακριβώς βρίσκεται η Εσπεράνς. Εστεμμένη πρωταθλήτρια Αφρικής πριν από πέντε ημέρες, μετά από μια «εξαιρετική» (κατά τον Τύπο) εμφάνιση και ιστορική νίκη 3-0 στον δεύτερο τελικό επί της αιγυπτιακής Αλ Αχλί, από την οποία είχε ηττηθεί 3-1 στο πρώτο ματς του Καϊρου. Ιστορική διότι ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του αφρικανικού κυπέλλου πρωταθλητριών που η Αλ Αχλί, η Ρεάλ Μαδρίτης της Αφρικής με οκτώ κατακτήσεις, δέχτηκε «ανατροπή» σε σκορ που είχε εξασφαλίσει από το πρώτο ματς, και μάλιστα ανατροπή δύο τερμάτων.

Στο καπάκι, μετά τον τελικό του περασμένου Σαββάτου, έρχεται το ματς με την εκ των ουραγών Γκαμπές, εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, στο οποίο η «Ελπίδα» (Εσπεράνς στα γαλλικά) βρίσκεται μεν στην 8η θέση, αλλά με τρία ματς λιγότερα. Η νίκη, προφανώς, είναι αυτοσκοπός για την Εσπεράνς αν θέλει να κυνηγήσει την πρωτοπόρο Σφαξιέν. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα το κάνει;

Έχουν «γεμίσει» (τις μπαταρίες τους, μην πάει ο νους σας όλο στο πονηρό) οι παίκτες της Εσπεράνς για να βρουν τη διάθεση να σκορπίσουν τους αντιπάλους τους, κινούμενοι με κεκτημένη ταχύτητα από τον τελικό; Ή μήπως σ’ ένα μισοάδειο γήπεδο θα παρασυρθούν από το αργό παιχνίδι των αντιπάλων τους, όπως συνέβη στα πέντε τελευταία ματς που τους αντιμετώπισαν, ανεξαρτήτως έδρας, και έληξαν under; Λόγω και απόδοσης πάω με το δεύτερο σενάριο, μετά λόγου γνώσεως και κινδυνεύοντας, το ξέρω, να δω «ορεξάτους» παίκτες, έτοιμους για… έναν ακόμα γύρο σεξ, έστω και με ήσσονος ποιότητας παρτενέρ…

ΣΟΤΣΙ – ΡΟΤΟΡ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ

Επιστρατεύω και τον αυτοσχέδιο, προσωπικό, κανόνα του «δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας» σ’ αυτό εδώ, παρ’ ότι δεν εμπίπτει ακριβώς στον κανόνα, είναι το… τρίτο συνεχόμενο εντός. Η Σότσι έρχεται από νίκη 2-0 επί της δεύτερης ομάδας της Ζενίτ, του σάκου του μποξ της φετινής Β’ Ρωσίας. Προηγουμένως είχε ηττηθεί με 2-0, πάλι εντός, από την μέτρια Φακέλ Βορονέζ, έχοντας βέβαια χάσει τα μαλλιοκέφαλά της σε ευκαιρίες. Αυτή είναι η τρίτη και φαρμακερή, απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν είναι πρωταγωνίστρια, αλλά ούτε και αμελητέα ποσότητα.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Ροτόρ είναι ότι από τον Αύγουστο και μετά έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της πλην ενός, αυτού στο απομακρυσμένο Βλαδιβστόκ. Πιθανολογώ ότι θα το πετύχει και τώρα, οπότε η Σότσι (που πλασάρεται ως νέο σημαντικό πρότζεκτ του ρώσικου ποδοσφαίρου) θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να επικρατήσει. Έτσι καταλήγουμε στo Over 2.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ