Γαλλία – Κροατία και στο Μουντιάλ του τένις

Γαλλία – Κροατία και στο Μουντιάλ του τένις

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το τένις.

Γαλλία – Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ το περασμένο καλοκαίρι, το ίδιο ζευγάρι και στους αντίστοιχους τελικούς του τένις! Οι τελικοί του Ντέιβις Καπ διεξάγονται από σήμερα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ, σε χωμάτινη επιφάνεια. Η Εθνική ομάδα που θα φτάσει τις 3 νίκες θα κατακτήσει το τρόπαιο και μπορεί οι Γάλλοι να έχουν σημαντικές απουσίες (Γκασκέ, Σιμόν, Μονφίς), αλλά η στήριξη του κοινού που θα ξεπερνά τις 20.000 σε κάθε ματς και γενικά ο ενθουσιασμός που βγάζουν σαν παρέα, είναι στοιχεία ικανά να μειώσουν την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Οι Κροάτες των ΤσίλιτςΤσόριτςΠάβιτς και Ντόντιγκ θεωρούνται ελαφρώς φαβορί, αλλά κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει τους ΤσονγκάΣαρντίΕρμπέρ και Μαού. Αναμένονται συναρπαστικά ματς και ο νικητής κάθε αγώνα θα πρέπει να επιβληθεί σε 3 σετ, όπως συμβαίνει στα Γκραν Σλαμ. Δύο είναι οι αγώνες της πρεμιέρας:

Σαρντί – Τσόριτς: Στα μεταξύ τους σε χωμάτινη επιφάνεια είναι στο 1-1. Ο Τσόριτς νίκησε με 6/2, 6/4 το 2015 και ο Σαρντί πέρυσι στο Μονακό με 7/6, 3/6, 6/3. Στο 1,35 η νίκη του Κροάτη, στο 3,45 αυτή του Γάλλου. H βασική μου ιδέα πάνω στο ματς αυτό έχει να κάνει με νίκη του Τσόριτς και χάντικαπ -4,5. Όμως περίμενα κάτι καλύτερο από το 1,62 που κυκλοφορεί. No bet.

Τσονγκά – Τσίλιτς: Λογικό φαβορί ο Κροάτης, όμως είναι γνωστό πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Τσονγκά. Εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο έμεινε πίσω φέτος και ουσιαστικά επέστρεψε τον Σεπτέμβριο, όπου κατάφερε να δώσει 5 αγώνες μέχρι το τέλος Οκτώβρη. Όλα δύσκολα παιχνίδια, νίκησε μόνο σε ένα, όμως όλα ήταν τρίσετα με Γκόγιοβτσικ, Πέγια, Μονφίς, Κουέρι και Ράονιτς. Είναι μαχητής και έπειτα από τον τελευταίο μήνα που έχει αφοσιωθεί σε εντατική προπόνηση με τον Γιανίκ Νοά περιμένω να δώσει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Τσίλιτς, παρότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Κροάτης είναι στο άλλο άκρο. Δεν έχει πάρει ανάσα από τον Αύγουστο, μιας και έχει δώσει 24 αγώνες. Καλείται επιπλέον να επιστρέψει σε χωμάτινη επιφάνεια και τον περιμένει υψηλό εμπόδιο, μπροστά σε ένα κοινό που θα σπρώχνει τον Τσονγκά. Στα μεταξύ τους ο Τσίλιτς προηγείται με 5-2, όμως ο Τσονγκά είχε νικήσει με 7/6, 7/6 στο πιο πρόσφατο το 2017. Πιθανότατα θα νικήσει ο Τσίλιτς, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ