Ψάχνοντας έναν Τζέραρντ 14 χρόνια μετά…

Ψάχνοντας έναν Τζέραρντ 14 χρόνια μετά…

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το κουπόνι της Τρίτης.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, αφού χτες δεν βγήκε άρθρο και επομένως δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε. Εβδομάδα με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτή που διανύουμε, η τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων και υπάρχουν ακόμα «ανοιχτά μέτωπα» που υπόσχονται σπουδαίες αναμετρήσεις.

Έναρξη κάνω από το παιχνίδι των 19.55 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο η Γαλατά υποδέχεται την Πόρτο. Σε διαφορετική τελείως κατάσταση οι 2 ομάδες, με τους γηπεδούχους να μετρούν μόλις μια νίκη τις τελευταίες 7 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα και πλέον να βρίσκονται στην 7η θέση και στο -8 από την κορυφή. Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως αμυντικά, ωστόσο σήμερα θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα χαφ Ν’ντιαγέ, Ντονκ και Φερνάντο. Οι Τούρκοι θέλουν να παραμείνουν στην τρίτη θέση που οδηγεί στους «32» και σε περίπτωση που δεν νικάει η Λοκομοτίβ Μόσχας μέσα στη Γερμανία τους αρκεί και η ισοπαλία, ενώ υπερτερούν με τους Ρώσους και στην ισοβαθμία. Ωστόσο θα κυνηγήσουν τη νίκη για πολλούς λόγους, ψυχολογικούς και οικονομικούς. Από την άλλη η Πόρτο μετράει 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει ασταμάτητη. Το γεγονός όμως πως έχει ήδη προκριθεί και μάλιστα έχει «κλειδώσει» και την 1η θέση του ομίλου επιτρέπει στον κόουτς Κονσεϊσάο να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές. Κινούμαι με ασφάλεια και στο 1 (DNB) στο 1.66.

Στις 22.00 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Τότεναμ. Μονόπλευρο εδώ το ενδιαφέρον, με τους Άγγλους να θέλουν τη νίκη ώστε να «κλειδώσουν» την πρόκριση στους «16» αδιαφορώντας για το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Ίντερ στο Μιλάνο με αντίπαλο την αδιάφορη Αϊντχόφεν. Ο Βαλβέρδε τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν είναι σίγουρος αν θα ξεκινήσει το Μέσι, ο οποίος με προσωπικό σόου το Σάββατο οδήγησε την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί της Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Σαφέστατα τα «Σπιρούνια» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, από την άλλη δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τους γηπεδούχους που δεν συνηθίζουν να προσφέρουν πολύτιμα δώρα. G/G&O2.5 στο 1.70.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νάπολι. Οι Άγγλοι «αυτοκτόνησαν» την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττήθηκαν μέσα στο Βελιγράδι και σήμερα θέλουν νίκη με οποιοδήποτε σκορ αρκεί να μη δεχτούν τέρμα. Σε περίπτωση που οι Ιταλοί καταφέρουν να σκοράρουν τότε η Λίβερπουλ θα πρέπει να επικρατήσει με τουλάχιστον δύο τέρματα διαφορά! Όπως δηλαδή και πριν 14 χρόνια όταν αγωνιζόταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Με το 3-1 τότε να έρχεται στο 86’ από τον Τζέραρντ και τη Λίβερπουλ λίγους μήνες αργότερα να κατακτά το τρόπαιο στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης επί της Μίλαν στα πέναλτι. Δεν θα είναι εύκολο βράδυ για τον Κλοπ, κόντρα σε μία εξαιρετική Νάπολι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πιστεύω όμως πως δύσκολα θα δούμε τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη αλλά φυσικά είναι ικανοί να σκοράρουν. Φαβορί για μένα υπάρχει και είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι σε 10 εντός έδρας φέτος έχουν ηττηθεί μόνο από την Τσέλσι για το κύπελλο Αγγλίας, ενώ δεν έχουν σκοράρει μόνο κόντρα στη Σίτι. 1Χ&Ο2.5 στο 1.87.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ