Με τον φόβο της «Λίβι»

Με τον φόβο της «Λίβι»

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Kαλημέρα σας. Ταμείο από το 25’ χθες, αφού τότε ήρθε το Over 4.5 κόρνερ του 2.05 της Σάλτσμπουργκ, τότε έφτασαν τα 5 κόρνερ οι Αυστριακοί, 11 κέρδισαν συνολικά έναντι μόλις 4 της Σέλτικ στη νίκη τους με 2-1 στη Γλασκώβη.

7 στα 6 ταμεία για τη στήλη κι αυτή που μας έσπασε το σερί ήταν την Τρίτη η Λίβινγκστον, μας στέρησε τα 2-3 γκολ στην ήττα της με 3-2 από την Αμπερντίν. Με το φόβο της «Λίβι» λοιπόν πάμε, μιας και θα μας απασχολήσει με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό το αποψινό της παιχνίδι με τη Χαρτς. Το Χ παίζει δυνατά, αναμένεται πολύ σκληρό και κλειστό το ματς κι αυτή τη φορά βοηθά πολύ η Χαρτς. Σκληρά και κλειστά τα παιχνίδια της ομάδας του Εδιμβούργου, μόνο το 2-2 με τη Σεντ Τζόνστον ήταν η εξαίρεση στα 5 τελευταία.

Μικρό το Under 2.5, το ματς δείχνει να κρίνεται στο γκολ, τελευταία τα παιχνίδια της Λίβινγκστον έχουν γκολ όμως, στα 2-3 γκολ τα 3 στα 5 τελευταία. Ευελπιστώντας ότι δεν θα πάθουμε τη λαχτάρα του αγώνα με την Αμπερντίν, θα στραφούμε πάλι στα 2-3 γκολ που έχουν και αυτή τη φορά απόδοση 2.00, με τον …φόβο της στήλης δεδομένο πια, και την τελική απόφαση πάντα δική σας.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ