Το ντέρμπι του Τορίνο και οι άσοι

Το ντέρμπι του Τορίνο και οι άσοι

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από το σημερινό κουπόνι.

Μία από τις δύο επιλογές πέρασε χθες, η Οντένσε με την Όλμποργκ επιβεβαίωσαν το αμφίσκορο στο 57’, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ και στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έχασαν πέναλτι. Όμως, δε βγήκε το over 2.5 στην αναμέτρηση της Σαρλερουά με τη Γάνδη, με τους γηπεδούχους να νικούν με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του ματς.

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, θα ξεκινήσω με Βέλγιο ξανά και τη σοβαρή Αντβέρπ που υποδέχεται τη Βάασλαντ-Μπέβερεν. Οι γηπεδούχοι νίκησαν έπειτα από δύο αγωνιστικές, πέρασαν με άνεση από την έδρα της Σερκλ Μπριζ με σκορ 0-3. Κάνουν πορεία πρωταθλητισμού ουσιαστικά, καθώς είναι στο -4 από τη Γκενκ. Από την άλλη η Μπέβερεν πήρε σπουδαία νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ, που θα της δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, όμως η δυναμική της δε… φτάνει ώστε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Αμβέρσα. Επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1.25.

Στη Superliga της Δανίας, η Ράντερς φιλοξενεί τη Βάιλε στην τελευταία αγωνιστική του χρόνου, πριν τη χειμερινή διακοπή. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια, δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άλλωστε, η Βάιλε που είναι στις τελευταίες θέσεις, δεν έχει νικήσει ακόμα εκτός έδρας, ενώ δε βρίσκει δίχτυα σε πέντε από τα συνολικά εννέα ματς ως φιλοξενούμενη. Έστω και σε χαμηλό τέμπο και σκορ, η Ράντερς έχει τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Άσος.

Επόμενη επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι της Γουότφορντ με αντίπαλο την Κάρντιφ. Οι γηπεδούχοι δε διανύουν περίοδο φόρμας, έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην κατάταξη και θέλουν οπωσδήποτε να επανέλθουν στις επιτυχίες. Μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια εντός έδρας, όμως υπάρχει ελαφρυντικό ότι αντιμετώπισαν ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Σίτι. Η Κάρντιφ έχει μόνο μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια ως φιλοξενούμενη. Άσος με χάντικαπ -0.75.

Κλείνω την τετράδα επιλογών με το ντέρμπι του Τορίνο, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Γιουβέντους. Φαβορί οι «Μπιανκονέρι», όμως πρόκειται για αναμέτρηση ειδικών συνθηκών, όπου μετρά το πάθος και η θέληση περισσότερο από κάθε άλλον παράγοντα. Η Τορίνο είναι σε καλή κατάσταση και πραγματοποιεί ανοδική πορεία, ούσα στην έκτη θέση της κατάταξης. Εκτιμώ ότι θα δυσκολέψει τη «Γιούβε» και θα σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα για να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ