Πληρώνει το 0-0 ημίχρονο στο 3.05, και η δύναμη της έδρας στο 2.30

Πληρώνει το 0-0 ημίχρονο στο 3.05, και η δύναμη της έδρας στο 2.30

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από τα ματς του Σαββάτου.

Δεν μας την έκανε τη χάρη η Λοριάν, πέρασε τελικά η Παρί από την έδρα της Γκρενόμπλ, στο 1-1 όπως φαντάστηκα το Γκαζελέκ – Χάβρη που πλήρωσε το GG.

Στα σημερινά. Πηγαίνω στην Γερμανία και την έδρα της Στουτγάρδης η οποία φιλοξενεί την Χέρτα. Αναδεικνύει νικητή τον γηπεδούχο το ματσάρισμα στις 5/6 τελευταίες περιπτώσεις, ωστόσο σήμερα δεν ξέρω αν κάνει να μπλέξουμε με σημείο στο τέλος. Αντιθέτως, βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το Χ στο ημίχρονο, με τις δύο πλευρές να έχουν πολλά προβλήματα λόγω απουσιών αλλά και την μίνι παράδοση που θέλει επίσης 5/6 από αυτά τα παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα μετά τα πρώτα 45’ (4: 0-0, 1: 1-1). Η λογική λέει πως δεν θα είναι πάνω από 0-0. Θεωρώ πως έχει ζουμί εδώ και θα ρισκάρω λίγο παραπάνω.

Ποντάρισμα σε γηπεδούχο θα κάνω στην έδρα της Ρεμς, η οποία υποδέχεται το Στρασβούργο. Με μόλις 1Η στα τελευταία 10 τους ματς στην κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι μόνο για τουρισμό δεν πάνε στο γήπεδο των περσινών πρωταθλητών της Ligue 2. Ωστόσο βγάζουν μια δυσκολία στο παιχνίδι τους, και όπως κόντρα στην άλλη νεοφώτιστη, τη Νιμ, μπορεί να κολλήσουν. Είναι πλήρεις οι δύο πλευρές, δεν έχει τον βασικό της επιθετικό η Ρεμς, αλλά τον έχει τον τρόπο της. Αν δεν δεχθεί γκολ πρώτη (αν και το Στρασβούργο έχει χάσει 16 βαθμούς ενώ έχει προηγηθεί) εικάζω πως έχει αρκετές ελπίδες για τον άσσο.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Καλή μας τύχη κύριοι.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ