Early bet: «Πρέπει» να το πάρει!

Early bet: «Πρέπει» να το πάρει!

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από το μπάσκετ.

Δεν… κινείται τίποτα σήμερα στο μπασκετικό κουπόνι και έτσι αρπάζουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με έναν αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου από την Basket League.

Ο Άρης έχασε και στην Πάτρα από τον Προμηθέα, με αποτέλεσμα το ρεκόρ του να πέσει στο 2-7, επίδοση που αποτελεί την χειρότερη της τελευταίας 15ετίας! Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας, πάντως, δύσκολο πρόγραμμα σε αυτό το διάστημα (Περιστέρι, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Προμηθέας) και είναι μόλις μία νίκη πιο ψηλά από τους ουραγούς Κολοσσό Ρόδου και Κύμη. Αυτό το αρνητικό σερί, δίνει χαρακτήρα… τελικού στον αγώνα του Σαββάτου με τον Χολαργό. Επίσης, το γεγονός ότι θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Αγγέλου, αναμένεται να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας.

Ο Χολαργός από την άλλη, είναι μια ποιοτική ομάδα με σοβαρότητα λόγω της παρουσίας του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο, αλλά είναι σε σαφώς πιο… άνετη θέση με το 4-5 μετά τις 9 πρώτες αγωνιστικές.

Εμείς στηρίζουμε το «πρέπει» της νίκης για τον Άρη και παίρνουμε τον άσο στο 1.67, απόδοση που θεωρούμε ότι θα πέσει μέχρι το Σάββατο…

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ