Δεν… ανοίγεται η Ρέιντζερς

Δεν… ανοίγεται η Ρέιντζερς

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από το σημερινό κουπόνι.

Χθες δεν μας ενθουσίασε κάποιο σημείο και έτσι απείχαμε, με την τελευταία στήλη να είναι επιτυχημένη, μιας και η Ντέρμπι έμεινε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην ισοπαλία στο ημίχρονο, δίνοντάς μας το σημείο του 2.15.

Εξ αναβολής αναμέτρηση στην Πρέμιερ Σκωτίας έχει το πρόγραμμα σήμερα και δεν γίνεται να μην πάμε προς τα εκεί. Η αναμέτρηση της Χιμπέρνιαν με αντίπαλο τη Ρέιντζερς έχει πολλαπλό ενδιαφέρον, μιας και λίγες ημέρες πριν μόλις η ομάδα του Νιλ Λένον επιβλήθηκε της Σέλτικ με 2-0 εντός έδρας και στόχος είναι πλέον να πάρει και της Ρέιντζερς το… σκαλπ! Με την πρόσφατη επικράτησή της, έμεινε αήττητη για τρίτο ματς στη σειρά, πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη, και εκτός του ότι απέχει 2 πόντους από την εξάδα, αλλά και μόλις 8 από την κορυφή. Με νίκη κόντρα στη Ρέιντζερς, θα βρεθεί εντός εξάδας και σε απόσταση 5 βαθμών από την πρώτη θέση, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την θρησκευτική κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων.

Βέβαια από την άλλη μεριά η Ρέιντζερς, μετά από τη νίκη της επί της Χάμιλτον με το ισχνό 1-0 και ευρισκόμενη στην κορυφή, ξέρει ότι δεν έχει λόγο να ανοιχτεί, θα παίξει εξαιρετικά προσεκτικά. Σε συνδυασμό με την γενική επιθετική μετριότητα της φιλοξενούμενης στα τελευταία παιχνίδια και με το ότι δεν θα ανοίξει ο ρυθμός, αξίζει να πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2.20.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ