Αποχαιρετώντας το 2018 με Αγγλία και Ιταλία

Αποχαιρετώντας το 2018 με Αγγλία και Ιταλία

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα σε όλους. Αισίως φτάσαμε στο τελευταίο κείμενο για το 2018 και το λιγότερο που οφείλω να πράξω είναι να ευχαριστήσω δημόσια όλους σας για την καθημερινή υποστήριξή σας. Δεν είναι εύκολο αυτό που καλούμαστε να κάνουμε, ωστόσο η δύναμη που αντλούμε από τα μηνύματά σας κάνει τη δουλειά μας ευκολότερη. Πάντα με αίσθημα ευθύνης, συνεχή μελέτη και προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι και σήμερα σε ένα αρκετά περιορισμένο σε επιλογές κουπόνι προσπάθησα να ανακαλύψω τα πιο δυνατά σημεία. Πρέπει πάντα όμως να θυμόμαστε πως το στοίχημα αποτελεί χόμπι και όχι ασχολία βιοπορισμού. Παίζουμε πάντα από αυτά που μας περισσεύουν και δεν θα μας λείψουν.

Στις 14.00 η Τσέλσι δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι μετά από 2 συνεχόμενες νίκες επί Λέστερ και Σίτι «κόλλησαν» στο 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Κάρντιφ, αποτέλεσμα που τους αδικεί, αφού ήταν καλύτεροι έχοντας και 2 δοκάρια, ωστόσο διατηρούνται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη οι «μπλε» του Λονδίνου αν και δυσκολεύτηκαν κατάφεραν με ηγέτη τον Αζάρ να φύγουν με το διπλό από την Γουότφορντ επικρατώντας με 1-2 και παρέμειναν στην 4η θέση, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από τη Λέστερ. Σήμερα το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού η Πάλας έχει πάρει ψυχολογία και για αυτό θα καταφύγω στο Χ2&Ο1.5 στο ικανοποιητικό 1.53. Λίγο αργότερα η Σίτι που απογοητεύει εσχάτως και προέρχεται από 2 σερί ήττες καλείται να αντιδράσει και να φύγει με το διπλό από την έδρα της Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» μετά την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία μετρούσαν 2 σερί νίκες με θετικότατες εμφανίσεις. Όμως την Πέμπτη ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ και παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζουν κενά στην άμυνά τους, ωστόσο επιθετικά ξέρουν με ευκολία να βρίσκουν τα δίχτυα και ειδικά οι «Πολίτες» είναι αναγκασμένοι να φύγουν με το διπλό σήμερα αν θέλουν να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή αλλά και για να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Χαμηλό το διπλό στην κατάσταση που είναι η Σίτι, πιο θελκτικό το απλό Over στο 1.50.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ για το 2018 η «αναγεννημένη» με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Μπόρνμουθ. Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν φάσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν κόντρα στην Τότεναμ από την οποία ηττήθηκαν με το βαρύ 5-0 και πλέον τα «κεράσια» με 6 βαθμούς στις τελευταίες 9 αγωνιστικές έχουν πέσει στην 12η θέση, ενώ μετρούν 5 συνεχόμενα N/G σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ με 6 μαζεμένους βαθμούς «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση και τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά. Αμυντικά όμως τα κενά παραμένουν αρκετά δεχόμενη γκολ για 7 διαδοχικά ματς. Κάτι μας χρωστάει η Μπόρνμουθ και το G/G σήμερα στο 1.78 μου φαίνεται δίκαιο. Τελειώνοντας πάω Ιταλία και στη Serie B’, όπου η Λιβόρνο φιλοξενεί την Πάντοβα. Με μία μέρα ξεκούρασης περισσότερη οι γηπεδούχοι, που παραμένουν για 4 σερί ματς αήττητοι έχοντας πετύχει σε αυτό το διάστημα 8 τέρματα και έχοντας δεχτεί μόλις τρία, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στους 14 βαθμούς και οριακά παραμένουν εκτός των θέσεων που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό. Ουραγός στο πρωτάθλημα η Πάντοβα, με 10 ήττες σε 17 αγωνιστικές και 5 διαδοχικές, δείχνει σε κάκιστη κατάσταση. Στα εκτός έδρας της μάλιστα μετράει μόλις 4 βαθμούς φέτος σε 9 ματς φέτος. Ωστόσο θα κινηθώ εκ του ασφαλούς και στο 1 (DNB) στο 1.43.

Καλή επιτυχία σε όλους και φυσικά σας εύχομαι μία δημιουργική και γεμάτη νέες εμπειρίες χρονιά. Πάντα με υγεία και δίπλα σε ανθρώπους που μας αγαπούν και ξέρουν να μας κάνουν καλύτερους!

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ