Ποντάροντας στην αναγέννηση της Γιουνάιτεντ και το 2.95

Ποντάροντας στην αναγέννηση της Γιουνάιτεντ και το 2.95

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από το σημερινό κουπόνι.

Καλησπέρα στην παρέα. Με μικρή καθυστέρηση σήμερα, πάμε να αποχαιρετήσουμε το 2018 με θετικό πρόσημο, μετά και το Χ στο ΚΠΡ – Ρέντινγκ που μας οδήγησε σε αυτήν την κατεύθυνση χθες. Κατά πάσα πιθανότητα θα τα πούμε και αύριο, αλλά με παιχνίδι για την Πρωτοχρονιά, η οποία εύχομαι να βρει όλον τον κόσμο με υγεία και αγάπη.

Πάμε στο δια ταύτα. Σε τρομερή φάση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρχίζουν και λύνονται οι ποδοσφαιριστές μετά την έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ή καλύτερα την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο, και στο “Ολντ Τράφορντ” σήμερα ο στόχος με την Μπόρνμουθ θα είναι και πάλι κοινός.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να κλείσουν το έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κόντρα σε μια ομάδα η οποία δεν τους έχει κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα έχουν γεμάτη την φαρέτρα τους πλην των αμφίβολων Αλέξις, Λουκάκου και Μαρσιάλ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του αρχηγού τους, Φράνσις.

Θέλω να πιστεύω πως η παράσταση για την Γιουνάιτεντ θα είναι ολοκληρωμένη, οπότε το ενδεχόμενο της νίκης της και στα δύο ημίχρονα με προκαλεί. Ειδικά όταν προσφέρεται σχεδόν σε τιμή τριπλασιασμού. Αυτή θα είναι και η σημερινή μου επιλογή.

Καλή τύχη κύριοι.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ