Αγαπημένα αμφίσκορα από την Ιβηρική

Αγαπημένα αμφίσκορα από την Ιβηρική

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από τα ματς της Πέμπτης.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Όπως και τις προηγούμενες ημέρες τα «δημοφιλή» αλλά και σπουδαία ματς απουσιάζουν με τις επιλογές να είναι ξανά περιορισμένες. Μοιραία η προσοχή μου στράφηκε ξανά στο Κόπα Ντελ Ρέι αλλά και στο ματς από την Πορτογαλία, που είναι το πρώτο χρονικά της 17ης αγωνιστικής.

Πάμε όμως να τα δούμε χρονικά ένα – ένα, ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Σεβίλλη. Πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του θεσμού, με τις 2 ομάδες να τα «ξανά λένε» στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Σε διαφορετική «τροχιά» οι σημερινοί αντίπαλοι φέτος, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για τη σωτηρία τους και να προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί της Θέλτα με αποτέλεσμα να αποσπαστούν 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ένα εξαιρετικό ματς από την άλλη η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Ατλέτικο και διατηρήθηκε στην 3η θέση αλλά στο -7 από την κορυφή. Σαφέστατα οι Σεβιγιάνοι είναι πιο αξιόπιστοι φέτος, ωστόσο αναμένουμε αρκετές αλλαγές και από τους δύο και ας μην ξεχνούμε την καλή παράδοση που έχουν οι Βάσκοι στο συγκεκριμένο θεσμό. G/G στο 1.83.

Παρόμοια σκέψη και στο παιχνίδι των 21.30 ανάμεσα σε Μπέτις και Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με 2-1 από την ουραγό Ουέσκα, δείχνοντας αρκετές αδυναμίες αμυντικά, ενώ συμπλήρωσε 2 αγωνιστικές δίχως νίκη, αλλά παραμένει στην 6η θέση, ενώ ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο την Ρεάλ. Η Σοσιεδάδ από την άλλη στο ντεμπούτο του Αλγκουαθίλ επικράτησε με 0-2 μέσα στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ και έφτασε τα 5 διπλά φέτος στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με την 2η καλύτερη συγκομιδή βαθμών σε εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα και αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί σήμερα. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Αναμένουμε και εδώ να γίνει ροτέισον και το G/G στο 1.87 κρίνεται ικανοποιητικό.

Τελειώνοντας πάω Πορτογαλία και στο ματς της Πορτιμονένσε με την Μπράγκα. Οι φιλοξενούμενοι με «επαγγελματική» εμφάνιση επικράτησαν με 1-0 εντός έδρας της Μποαβίστα, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους και με 2 «κολλητές» νίκες στο 2019 διατηρούνται στην 2η θέση. Ωστόσο την Τρίτη ακολουθεί ο προημιτελικός κυπέλλου με την Άβες και ίσως υπάρξουν σήμερα αλλαγές. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προέρχονται από άδικη σχετικά ήττα με 2-1 από την Μαρίτιμο, σε ένα ματς που δημιούργησαν περισσότερες φάσεις και έτσι επέστρεψαν στις ήττες μετά από 3 διαδοχικά τρίποντα. Εντός έδρας η Πορτιμονένσε έχει μόλις μία ήττα σε 8 ματς φέτος, σκοράρει στα 7 τελευταία της, τα 6 μάλιστα με G/G. Μπορεί φυσικά η Μπράγκα να μη δέχεται εύκολα το γκολ, ωστόσο σήμερα θα έχει δύσκολο έργο και το αμφίσκορο στο οριακό 1.71 θα μπει στις επιλογές μου.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ