Στενεύουν τα περιθώρια

Στενεύουν τα περιθώρια

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη

Δεν μας… πήγε η τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League, καθώς το διήμερο που μας πέρασε ποντάραμε σε τρεις ομάδες που με νίκες θα περνούσαν στα πλέι οφ της διοργάνωσης, αλλά ατυχήσαμε και στις τρεις επιλογές!

Πάμε στα σημερινά, με την πρώτη μέρας της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, όπου θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό.

Οι Ισραηλινοί είναι πολύ βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό με την επίδραση του Γιάννη Σφαιρόπουλου να είναι εμφανής στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Η Μακάμπι μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στην έδρα της στην Ευρωλίγκα και μόνο αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο θα έχει τύχη όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε διάφορα προβλήματα τις προηγούμενες μέρες, καθώς οι Νικόλα Μιλουτίνοφ και Κώστας Παπανικολάου έχασαν πολλές προπονήσεις και μπορεί να ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ, αλλά προφανώς δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο άσος έχει το προβάδισμα και θα τον επιλέξουμε με το χάντικαπ των 3.5 πόντων σε απόδοση 1.91.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ