Να μπουν γκολ στα ματς που πρέπει…

Να μπουν γκολ στα ματς που πρέπει…

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από το σημερινό κουπόνι.

Όταν μια περίοδος δεν πάει καλά, γίνονται όλα στραβά. Στο 90+2′ ισοφάρισε η Βαλένθια τη Μπέτις (2-2) και χάλασε το ποντάρισμα «2-3» γκολ στη χθεσινή στήλη. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες, πονταρίσματα σε g/g & over 2.5, έμειναν στο 1-1. Τέλος πάντων…

Τρεις επιλογές κράτησα για το παιχνίδι μου σήμερα Παρασκευή, το ένα ως μονό αποδεκτό και ακόμα δύο σε δυάδα, λόγω χαμηλότερων αποδόσεων.

Στο Βέλγιο, η αγωνιστική ξεκινά με πολύ δυνατό παιχνίδι στην έδρα της Γκενκ, η οποία φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί διότι συνολικά έχουν την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, όμως οι αποδόσεις στον άσο, είναι πολύ χαμηλές. Άλλωστε, οι «Κόοκινοι» του Πρεντ’όμ, που είναι για επτά αγωνιστικές αήττητοι, έχουν πάρει ισάριθμα θετικά αποτελέσματα στα τελευταία δέκα ματς στο «Luminus». Επίσης, η Γκενκ μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδι ως γηπεδούχος. Το γεγονός δε, ότι έχει ξεφύγει κατά εννέα πόντους από τη δεύτερη Κλαμπ Μπριζ, την κάνει πιο… άνετη στην προσέγγιση των αγώνων. Έχει αξία η κόντρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεύτερη επιλογή από το ματς της Μορεϊρένσε κόντρα στην Πόρτο για την 21η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έπειτα από δύο σερί νίκες, είναι προ των πυλών της τετράδας που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον αντίποδα η Πόρτο, μετρά δεκατρία παιχνίδια δίχως ήττα με απολογισμό έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες, μία εκ των οποίων το 0-0 με αντίπαλο τη Γκιμαράες στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Κονσεϊσάο είναι στο +3 από τη δεύτερη Μπενφίκα και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Στο 1.55 η νίκη των «Δράκων».
Τελευταία επιλογή, από τη Μπουντεσλίγκα, όπου η Μάιντς υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (3-1) και το ηθικό τους είναι στα ύψη. Με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αγωνιστικά. Σε καλό μομέντουμ και η Μάιντς, που έκανε μια απρόσμενη κακή εμφάνιση με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ, όμως στο γήπεδό της βρίσκει εύκολα δίχτυα και αναμένεται να δυσκολέψει την αντίπαλό της. Προμηνύεται ανοικτό παιχνίδι, επιλογή το over 2.5.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ