Μπαίνει στα… παπούτσια του Γιουλ

Μπαίνει στα… παπούτσια του Γιουλ

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από το κουπόνι του μπάσκετ.

Δεν μας… θέλει και πολύ αυτή την εβδομάδα, καθώς για άλλη μια μέρα η επιλογή μας δεν πέρασε στο σουτ. Πάμε, όμως στα σημερινά, όπου θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό στοίχημα από το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και με το ματς της Μπασκόνια με την Μπάγερν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στη Μόσχα χωρίς του Σέρχιο Γιουλ και Τρέι Τόμπκινς. Η απουσία του πρώτου αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο στον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος στο πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με την Ουνικάχα Μάλαγα, από τον οποίο επίσης έλειψε ο Γιουλ, έπαιξε 34 λεπτά και είχε 17 πόντους και 11 ασίστ. Το σημερινό ματς με την ΤΣΣΚΑ αναμένεται να έχει υψηλό σκορ, όπως τα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός πλέι μέικερ μπορεί να μοιράσει για άλλο ένα παιχνίδι αρκετές ασίστ και να μας δώσει το over 5.5 σε απόδοση 1.95.

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της οχτάδας. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για μια θέση στα πλέι οφ μέχρι τέλος και έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ισοβαθμίες. Οι Βάσκοι είχαν ηττηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Μόναχο με διαφορά 6 πόντων και θα κυνηγήσουν να καλύψουν τη συγκεκριμένη διαφορά, προκειμένου να γίνουν φαβορί για την πρόκριση. Επιλογή μας η νίκη της Μπασκόνια με διαφορά μεγαλύτερη των 6 πόντων.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ