Ο ντεφορμέ και η φορμαρισμένη

Ο ντεφορμέ και η φορμαρισμένη

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από το μπασκετικό κουπόνι.

Δεν έχουμε αγωνιστική δράση στην Basket League λόγω του All Star Game, οπότε το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από όπου προκύπτουν και οι σημερινές επιλογές μας.

Αρχίζουμε από την Ισπανία και τον αγώνα της Τενερίφης με την Μπούργος. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά η αποστολή τους δεν θα είναι τόσο εύκολη, καθώς η Μπούργος είναι ενισχυμένη και αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Η επιλογή μας δεν έχει να κάνει με σημείο, αλλά με ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τον γνωστό μας, Θαντ ΜακΦάντεν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ενώ ο χρόνος του έχει μειωθεί μετά και την απόκτηση του Ουάιτ από την ομάδα του Τσους Βιντορέτα. Το line των 11.5 πόντων μου μοιάζει αρκετά μεγάλο και έτσι θα επιλέξουμε το under, ελπίζοντας ότι η ανάκαμψή του δεν θα αρχίσει από το σημερινό ματς.

Στη Γερμανία, η Γκίσεν υποδέχεται την Ουλμ. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που σκέφτεται αποκλειστικά την επίθεση, κάτι που αποτυπώνεται από το γεγονός ότι έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Ουλμ μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος και τώρα που απαλλάχθηκε από το «βάρος» της Ευρώπης αναμένεται να ανέβει στη βαθμολογία. Επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.70.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ