Στο Ρότερνταμ για τη… ρεβάνς ο Στέφανος

Ευκαιρία για διπλασιασμό βρίσκει ο Νίκος Καπίρης στον πρώτο αγώψνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Ρότερνταμ.


Στο Ρότερνταμ για τη… ρεβάνς ο Στέφανος | to10.gr

Από τη Σόφια στο Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γι’ ακόμη ένα δυνατό τουρνουά. Γενικά το επόμενο διάστημα έχει δηλώσει συμμετοχή σε διαδοχικά τουρνουά και θα παρακολουθούμε στενά την πορεία του. Έχει δύσκολο αντίπαλο στο ξεκίνημα στην ολλανδική πόλη. Πρόκειται για τον Βόσνιο Νταμίρ Τζούμχουρ, ο οποίος έχει προβάδισμα με 2-1 στις νίκες εναντίον του Έλληνα. Μάλιστα και τα τρία ματς είναι στο 2-0, με πιο πρόσφατο αυτό του Οκτώβρη όπου ο Τζούμχουρ νίκησε με 6/3, 6/3 στο Παρίσι.

Τότε στις 30 Οκτώβρη σημειώθηκε η τελευταία νίκη του Βόσνιου! Ακολούθησαν 5 ματς με δύσκολους αντιπάλους είναι η αλήθεια, σε όλα όμως ηττήθηκε. Κι αν οι ήττες από Τζόκοβιτς και Μονφίς έχουν λογική, δεν μπορώ να πω το ίδιο γι’ αυτές με Κραγίνοβιτς και Μίλμαν, όπου θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο ανταγωνιστικός.

Φαίνεται να είναι ντεφορμέ στο ξεκίνημα της σεζόν ο Τζούμχουρ. Μόνο ήττες έχει και είναι λογικό να προκύψει ακόμη μία. Είναι βέβαιο πως ο Τσιτσιπάς θέλει να ισορροπήσει το μεταξύ τους ρεκόρ στις νίκες (1-2) και φυσικά αυτή την περίοδο είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εφικτό να συνεχιστεί το σερί με τους αγώνες δύο σετ που έχουν, αυτή τη φορά υπέρ του Έλληνα.

Πηγή: bet-hoven.net

 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο