Πλησιάζει στην 4άδα

Πλησιάζει στην 4άδα

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού.

Επρεπε να δεχθεί γκολ πρώτα η Γουλβς για να αντιδράσει και να σκοράρει με αντίπαλο την Νιούκαστλ εντός έδρας, με την οποία έμεινε στην ισοπαλία με 1-1, αν και η αλήθεια είναι ότι ήταν καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει το ματς, δεν τις εκμεταλλεύτηκε ωστόσο.

Πάμε να δούμε το σημερινό πρόγραμμα, με την επιλογή μας να έρχεται από την αναμέτρηση της Στέρλινγκ Αλμπιον με αντίπαλο την ουραγό της Λιγκ 2 Σκωτίας, την Αλμπιον Ρόβερς. Η γηπεδούχος έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει στον ένα πόντο από την Ανναν Αθλέτικ και την 4η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Είναι αήττητη για έξι παιχνίδια στη σειρά, μετρώντας πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα, έχοντας σκοράρει 13 τέρματα σε αυτό το διάστημα.

Στον αντίποδα, η Αλμπιον Ρόβερς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς συγκομιδής, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από εκείνη της Μπέργουικ, έχοντας 54 τέρματα παθητικό σε σύνολο 22 αναμετρήσεων, έχει δεχθεί 15 τέρματα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εχει αξία ο διπλασιασμός στο συνδυαστικό του άσσου με over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ