Οι επιθέσεις δείχνουν το δρόμο

Οι επιθέσεις δείχνουν το δρόμο

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη.

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven!

Δεν ήταν καλή μέρα η χθεσινή καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν τα πονταρίσματα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο χειρότερος τρόπος να χάνεις ένα αμφίσκορο είναι να έρχεται πολύ εύκολα over 2.5 και να μένει εκεί, όπως το Σάλτσμπουργκ – Κλαμπ Μπριζ (4-0). Στο άλλο ματς, η Γκενκ προηγήθηκε της Σλάβια, αλλά στο δεύτερο μέρος έγινε έρμαιο των ορέξεων των Τσέχων και διασύρθηκαν με 1-4!

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε, επομένως πάμε γρήγορα στα σημερινά. Στη Jupiler League του Βελγίου, η Γάνδη υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης. Από τις δύο, εκείνη που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, είναι η γηπεδούχος ώστε να βρεθεί στην εξάδα και να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Η Σταντάρ από την τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται, ουσιαστικά την έχει εξασφαλίσει. Τα «Βουβάλια» παρότι διατηρούν σχετικά ισχυρή έδρα, έχουν δεχτεί γκολ σε δέκα από τα δεκατρία ματς, ενώ οι «Κόκκινοι» σκοράρουν σε εννέα από τα δεκατρία ως φιλοξενούμενοι. Από ένα γκολ το έχουν αμφότερες, έχει αξία το combo g/g & over 2.5.

Δεύτερη επιλογή προκύπτει από το παιχνίδια για τη Μουντεσλίγκα ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης και τη Στουτγάρδη. Προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους, που «τρέχουν» ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, ενώ διατηρούν ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους να το πετύχουν. Η Στουτγάρδη από την άλλη, μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και δεν έχει περιθώρια να επιλέγει παιχνίδια που δε θα τα δώσει όλα. Έχει την ικανότητα να σκοράρει στη Βρέμη και να επιβεβαιωθεί πιο άνετα το σύνολο γκολ over 2.5.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ