Ο φόβος του …ανοίγματος

Ο φόβος του …ανοίγματος

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη.

Kαλημέρα σας. Zενίτ-Φενέρμπαχτσε 3-1 χθες στην Αγία Πετρούπολη, το παιχνίδι έχασε το ενδιαφέρον του από το 3’ για τη στήλη, αφού τότε άνοιξε το σκορ, μεγάλη απογοήτευση αφού περιμέναμε –γνωρίζοντας το ρίσκο- μετά το 28’ το πρώτο. Τα υπόλοιπα τέρματα σημειώθηκαν μετά το 37΄η ζημιά είχε ήδη γίνει, σε κακό φεγγάρι η στήλη τελευταία.

Κάρντιφ-Γουότφορντ απόψε στην Πρέμιερ Λιγκ, οι Ουαλοί δεν είχαν υποχρεώσεις στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα πήραν «εξάποντο» κερδίζοντας 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη ρίχνοντας εκεί τους «άγιους». Η νίκη είναι το ζητούμενο, όμως η Γουότφορντ δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος, οι «σφήκες» έρχονται από νίκη επί της ΚΠΡ και πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας.

Το κακό για την Κάρντιφ είναι ότι η Γουότφορντ την άλλη Τετάρτη παίζει εκτός έδρας με τη Λίβερπουλ, το αποψινό λοιπόν είναι λογικά το ματς που μπορεί να χτυπήσει, τα πάει μια χαρά και στην Πρέμιερ, είναι στην 8η θέση. 3-2 είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο η Γουότφορντ κι ο Νιλ Γουόρνοκ της Κάρντιφ ξέρει ότι αν ανοίξει το ματς θα είναι σε βάρος της ομάδας του, δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Δύσκολο δείχνει να μείνει χωρίς σκορ το παιχνίδι, στα 2-3 γκολ είναι και τα 4 τελευταία παιχνίδια των Ουαλών, τα 5 στα 6 τελευταία στην Πρέμιερ είναι στα 2-3 γκολ, ενώ κλειστά είναι τελευταία και τα ματς της Γουότφορντ.
Τον φόβο του …ανοίγματος δεν τον έχει μόνο ο Γουόρνοκ αλλά και η στήλη που θα στραφεί στα αγαπημένα της 2-3 γκολ με την απόδοση στο 1.97, η συγκεκριμένη επιλογή πάντως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες απόψε και η …πανσέληνος (αυτή μάλλον …μας έχει επηρεάσει αρνητικά τελευταία) έχει τελειώσει.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ