Συνεχίζει δυναμικά ο Τσιτσιπάς

Συνεχίζει δυναμικά ο Τσιτσιπάς

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι.

Είναι σε καλή κατάσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Μασσαλία. Το έδειξε εναντίον του Χούρκατς (6/4, 6/2) και θα προσπαθήσει να συνεχίσει με παρόμοιο τρόπο εναντίον του πολύπειρου Σεργκέι Σταχόφσκι.

Μία φορά έχουν βρεθεί οι δυο τους στο παρελθόν, τον Αύγουστο του 2017 και ο Ουκρανός είχε νικήσει με ανατροπή: 4/6, 6/4, 7/5. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν σε επίπεδο Τσάλεντζερ στη Σλοβενία και δεν λέει κάτι αρνητικό για τον Έλληνα, καθώς πριν 1,5 χρόνο ήταν πολύ διαφορετικό το επίπεδό του σε σχέση με το παρόν. Αντιθέτως, το γεγονός ότι είχε δυσκολέψει τόσο τον Σταχόφσκι τότε, ήταν δείγμα της ποιότητάς του. Ο Ουκρανός ανέκαθεν ήταν σοβαρός παίκτης, αλλά πλέον στα 33 του έχει λίγες καλές στιγμές.

Ο Σταχόφσκι απέκλεισε τον άσημο Μπαρερέ (6/3, 6/4) την Πέμπτη. Ο Τσιτσιπάς σε μια νορμάλ ημέρα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο. Πρόσφατα έχουμε δει τον Ουκρανό να χάνει από μέτριους παίκτες όπως οι Λεστιέν, Μπραντς, Κάμκε, Βάνι. Δεν αποκλείω ένα σετ να είναι κλειστό, π.χ. στο 7/5, όμως στο σύνολο του ματς ο Στέφανος μπορεί να καλύψει το χάντικαπ, όπως συνέβη και με τον Χούρκατς.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ