Αμυντικά προβληματικές

Αμυντικά προβληματικές

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού.

Με την ισοπαλία στο ημίχρονο να… περνάει στο ματς της Βαλένθια με την Κράσνονταρ, αφήνουμε πίσω μας ένα σχετικά καλό ευρωπαϊκό τριήμερο και πάμε στο σημερινό, φτωχότερο είναι η αλήθεια, πρόγραμμα. Το βλέμμα μας θα πέσει στην αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Φιορεντίνα από το πρωτάθλημα της Σέριε Α.

Σημείο φυσικά δεν βγαίνει εύκολα, μιας και οι δύο είναι εξαιρετικά… αλλοπρόσαλλες στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται. Εναλλάξ νίκες και ήττες στα πέντε τελευταία ματς για την γηπεδούχο, απέχει από τις νίκες στα τέσσερα πρόσφατα η Φιορεντίνα, αλλά μετράει τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, με το κοινό στοιχείο τους να είναι ότι δέχονται γκολ με μεγάλη άνεση.

Για 10 διαδοχικές αναμετρήσεις η γηπεδούχος έχει δει την εστία της να παραβιάζεται, διάστημα στο οποίο δέχεται κατά μέσο όρο περίπου 2 γκολ, μιας και έχει συνολικό παθητικό 18 τερμάτων σε αυτό το διάστημα. Από την άλλη μεριά, η Φιορεντίνα έχει δεχθεί 10 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς της και έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 9 από τα 10 πιο πρόσφατα, με συνολικό παθητικό 19 τερμάτων σε αυτό το διάστημα. Απόλυτα αναμενόμενα θα πάμε με το goal/goal στο 1.85.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ