«Ταμείο» μας… πάει το 5.50 του Βρουσάι

«Ταμείο» μας… πάει το 5.50 του Βρουσάι

Εμπιστοσύνη στον Μάριο Βρουσάι και το ματς της Φέγενορντ κόντρα στη Βίλεμ δείχνει ο Κώστας Φίλιος στο σημερινό (16/3) στοιχηματικό κουπόνι.

Καλημέρα στην παρέα! Χτες η Γιονγκ Αϊντχόφεν αποφάσισε να κάνει το χειρότερο παιχνίδι της στο 2019 και να «αναστήσει» την Καμπούρ που είχε να κερδίσει εντός έδρας από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Συμβαίνουν κι αυτά, συνεχίζουμε…

Απόψε τη στήλη θα απασχολήσει το παιχνίδι Φέγενορντ – Βίλεμ για την Eredivisie. Η Φέγενορντ δεν κοντράρεται εύκολα στο «De Kuip», μετράει επίδοση 11-0-1 στο πρωτάθλημα, για το οποίο έχει κερδίσει τους δύο πρωτοπόρους, Αϊντχόφεν και Άγιαξ. Πάντα προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της και δημιουργεί ευκαιρίες, σπανίως σκοράρει λιγότερα από δύο γκολ. Υποδέχεται τη Βίλεμ, η οποία στο δεύτερο γύρο έχει βελτιωθεί αισθητά.

Μπορεί να έχασε το χειμώνα τον επιθετικό Σολ, που ήταν ο ηγέτης και πρώτος σκόρερ της, όμως εμπλούτισε το ρόστερ της και απέκτησε πλουραλισμό επιθετικά, ανανεώνοντας την επίθεσή της με τους Βρουσάι, Παυλίδη και Ίσακ. Παράλληλα πήρε δανεικό τον αμυντικό χαφ Τάπια (από τη Φέγενορντ) και απέδειξε έμπρακτα την πρόοδο της στα ματς με την Άλκμααρ και στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν θα τολμήσουμε το διπλό, αλλά πιστεύουμε πως μπορεί να σκοράρει στο Ρότερνταμ κι ας δεχτεί περισσότερα γκολ.

Ένας από τους παίκτες που έχει κάνει τη διαφορά είναι ο επιθετικός Μάριος Βρουσάι, που αγωνίζεται στη Βίλεμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι ο Αγιαξ. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση λοιπόν για τον ίδιο από το να σκοράρει στο «De Kuip» κόντρα στην πιο μισητή αντίπαλο του «Αίαντα».

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ