Winmasters.gr: Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με πλήθος στοιχηματικών επιλογών!

Winmasters.gr: Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με πλήθος στοιχηματικών επιλογών!

Η winmasters.gr διαθέτει μια ευρεία γκάμα στοιχημάτων για όλα τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων κατά την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η Euroleague 2018-19 και η τελευταία διπλή αγωνιστική εβδομάδα έρχεται με άκρως ενδιαφέρουσες, αλλά και κομβικές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες! Την Τρίτη, ο Ολυμπιακός (13-13) φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου (12-14) στο ΣΕΦ και αμέσως μετά πετάει για.. Γκραν Κανάρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο ρεαλιστικό 2/2 για να μείνουν σε τροχιά οκτάδας και να πετύχουν την ολική επαναφορά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει 2 τελικούς μέσα σε 48 ώρες και να παραμείνει αλώβητος, προκειμένου να κλειδώσει μια θέση στα play offs της φετινής διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» μετά τη μεγαλειώδη νίκη στη Μόσχα κόντρα στη ΤΣΣΚΑ έχουν μπει για τα καλά στη μάχη της τελικής οκτάδας και θα δώσουν… τα ρέστα τους κόντρα σε Μπασκόνια (ΟΑΚΑ, Τετάρτη) και Μιλάνο (Mediolanum Forum, Παρασκευή)!

Η winmasters.gr διαθέτει μια ευρεία γκάμα στοιχημάτων για όλα τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων κατά την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να βρουν επιλογές για Νίκη, Χάντικαπ και Over/Under Τελικό, 1ου Ημιχρόνου και 1ης Περιόδου, έχοντας τη δυνατότητα για γρήγορες αγορές* και cashout* στο live παιχνίδι.

Παράλληλα, η winmasters δίνει την ευκαιρία για έξυπνες αγορές σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις, όπως για παράδειγμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ