Τρεις επιλογές από τα Κανάρια

Τρεις επιλογές από τα Κανάρια

Τρία ειδικά στοιχήματα από το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκραν Κανάρια περιλαμβάνει στις προτάσεις του από το μπασκετικό κουπόνι ο Στέφανος Μαρολαχάκης.

Γκραν Κανάρια και Ολυμπιακός συγκρούονται σήμερα στην Ισπανία για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να ελέγχουν την τύχη τους όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ.

Η Γκραν Κανάρια έχει στρέψει την προσοχή της στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου είναι σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος λόγω της συμμετοχής της στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο και θεωρώ ότι δεν θα θελήσει να… μπλέξει, οπότε θα καθαρίσει το παιχνίδι παίρνοντας και τη διαφορά των 7 πόντων.

Όπως φάνηκε και στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, οι σημαντικές απουσίες του Ολυμπιακού στην περιφέρεια, έχουν μετατοπίσει το παιχνίδι κοντά στη ρακέτα με αιχμή του δόρατος τον Νικόλα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έχει αποδείξει φέτος ότι σπάνια αντιμετωπίζει προβλήματα κόντρα σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου και έτσι το over 12.5 έχει τύχη.

Η τελευταία μας επιλογή από το παιχνίδι της Γκραν Κανάρια με τον Ολυμπιακό αφορά τα εύστοχα τρίποντα των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός δεν σουτάρει τόσο πολύ στα τελευταία ματς, έχοντας χάσει δύο από τους καλύτερους σουτέρ του (Σπανούλη, Στρέλνιεκς), ενώ η Γκραν Κανάρια, ειδικά στην έδρα της σουτάρει με καλά ποσοστά από την περιφέρεια. Επιλογή μας να πετύχουν οι γηπεδούχοι περισσότερα τρίποντα σε απόδοση 1.70.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ