Τους υποτιμούν και θα… ρισκάρουμε

Τους υποτιμούν και θα… ρισκάρουμε

Το ματς του Βελγίου κόντρα στη Ρωσία προσεγγίζει στοιχηματικά ο Ηλίας Μαλιγιάννης από το σημερινό (21/3) κουπόνι.

Χαιρετώ!

Πέρασε το σημείο που προτάθηκε στη χθεσινή στήλη, η Λίνγκμπι επικράτησε με σκορ 2-0 της Σίλκεμποργκ και βγήκε το εύρος γκολ «2-3» σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020. Είναι τα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης και δεν αποκλείεται ορισμένες ομάδες να είναι… μουδιασμένες!

Πρώτη επιλογή το ματς στις Βρυξέλλες ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Ρωσία. Από τις δύο, στη θεωρία, ανώτερη ομάδα είναι οι γηπεδούχοι, όμως οι Ρώσοι συμπεριλαμβάνονται επίσης στα φαβορί του ομίλου. Το Βέλγιο με την ώθηση της έδρας αλλά και την εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτει αναμένεται να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Λογικά θα σκοράρει πάνω από ένα γκολ και είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί το over 2.5 γκολ.

Οι μπουκ θεωρούν πιο πιθανό να μπουν τρία γκολ στο ματς από το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, καθώς το over 2.5 είναι στο 1.65 και το αμφίσκορο στο 2.05. Θα επιλέξω το ρίσκο της απόδοσης με το να πετύχουν από ένα γκολ αμφότερες.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ