Στοίχημα τένις: Τα τρία σετ οδηγούν σε διπλασιασμό

Στοίχημα τένις: Τα τρία σετ οδηγούν σε διπλασιασμό

Ο Νίκος Καπίρης καταπιάνεται στοιχηματικά με τα... σετ στο τουρνουά Τσάρλεστον των ΗΠΑ και προτείνει απόδοση διπλασιασμού από το σημερινό (5/4) κουπόνι.

Σταθερά στο Τσάρλεστον και τις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, εκεί όπου κάνει πολύ καλό τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη. Κατάφερε να αποκλείσει την Κίκι Μπέρτενς και τώρα περιμένει την Καρολίν Βοζνιάκι. Μακάρι να προκριθεί και πάλι, όμως στοιχηματικά έχει δύσκολη ανάγνωση αυτός ο αγώνας. Θα βάλει εμπόδια σε κάθε σετ στο πρώην Νο 1 του κόσμου η Μαρία. Το ματς που θα ποντάρω είναι αυτό της Μόνικα Πούιγκ με την Ντάνιελ Κόλινς (φωτό). Η Πορτορικανή είναι φορμαρισμένη, πέτυχε επιβλητικές νίκες με Εράνι, Κένιν, Σαμπαλένκα και οι δύο τελευταίες ήταν μάλλον απρόσμενες. Πιο εύκολο πρόγραμμα είχε αυτή την εβδομάδα η Κόλινς και έφτασε στο 3/3 με Μπρενγκ, Μπόλσοβα και Κανέπι.

Το σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένο στο 1.90 για κάθε παίκτρια. Αυτό τα λέει όλα για την οπτική του μπουκ που είναι στο 50-50%. Η Πούιγκ βρίσκεται στο Νο 63, όμως ρεαλιστικά η Ολυμπιονίκης του Ρίο είναι στις καλύτερες 40 παίκτριες. Εκεί κινείται και η Κόλινς αυτή την περίοδο (Νο 34). Ισοδύναμες ποιοτικά, κάτι που είχε φανεί και στο περσινό ματς με την Αμερικανίδα να επικρατεί 3/6, 6/4, 6/2. Θέμα ημέρας το ποια θα επικρατήσει, όμως αξίζει το όβερ στα γκέιμ, καθώς είναι μεγάλη η πιθανότητα για 3 σετ.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ