Το step up του Κιλπάτρικ

Το step up του Κιλπάτρικ

Οι προτάσεις του Η. Λιβάνιου από τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ για την Eurolegaue.

Όταν μια ομάδα βάζει σε σύγχρονο αγώνα μπάσκετ κάτω από 50 πόντους δεν μπορείς παρά να αποδεχθείς τον κουβά του παίκτη που έχεις ποντάρει για over 12.5 πόντους.

Όπως και να έχει σήμερα το ματς που ξεχωρίζει στη χώρα μας δεν είναι άλλο από το Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζω πως ήδη έχουμε τοποθετηθεί για το ποια από τις δυο ομάδες θα βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πάρει το κάτι παραπάνω και από άλλους παίκτες πλην των Καλάθη, Τόμας και Παπαπέτρου επιθετικά και περιμένουμε να έρθει η αγωνιστική εκτόξευση του Κιλπάτρικ στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Το line του στους 9.5 πόντους έτσι και αλλιώς είναι χαμηλότερο από τον φετινό μέσο όρο του σε πόντους (10.3), οπότε πιστεύουμε πως έχει αρκετή τύχη για να το ξεπεράσει. Αν αυξήσει ρυθμούς ο πρώην NBAer θα αυξηθούν αισθητά και οι πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση οι παίκτες του Πιτίνο.

Από κει και πέρα και από τη στιγμή που είναι περίεργο ματς θα αυξήσουμε αρκετά το ρίσκο τοποθετώντας και 5.00 μονάδες στο ενδεχόμενο να βγει ο πρώτος σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης. Εξάλλου το επιθετικό ταλέντο το έχει. Το μόνο που μένει είναι να το αποδείξει και στο παρκέ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ