Η ώρα του τίτλου για την Κάουντι

Η ώρα του τίτλου για την Κάουντι

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από την Αγγλία.

Η Αρσεναλ έκανε κάτι παραπάνω από το καθήκον της, καθώς επικράτησε με 1-0 της Νάπολι εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, πληρώνοντάς μας και στο εξαιρετικό 3.30. Πάμε στη Σκωτία και πάλι σήμερα, με την αναμέτρηση η οποία ανοίγει το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, το σπουδαίο ματς της Εϊρ με τη Ρος Κάουντι.

Η γηπεδούχος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά το θετικό για εκείνη είναι ότι αν και έχασε από τη Νταντί Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με 2-1, έχει απόσταση 9 βαθμών από την 5η Ντανφέρμλιν και στην ουσία μια ισοπαλία στα επόμενα 3 συν ένα ματς της (εκκρεμεί εκείνο με την Πάρτικ Θιστλ την ερχόμενη Τρίτη), θα είναι αρκετή για να «κλειδώσει» τη συμμετοχή στα πλέι οφ, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν κυνηγάει την 3η θέση.

Η Ρος Κάουντι έρχεται από το 0-0 με την Πάρτικ Θιστλ και έχει δει την Νταντί Γιουνάιτεντ να μειώνει στους 6 βαθμούς. Μια νίκη σήμερα θα οριστικοποιήσει την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερσιπ. Αήττητη για τέσσερα ματς στη σειρά μένει η Κάουντι, η οποία θα έχει μερικές αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής. Εχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα τελευταία δυο παιχνίδια της. Το διπλό στο 2.00 δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο το 2.30 στο οποίο άνοιξε, αλλά θα το αγοράσουμε.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ