Στοίχημα: Με Λιντς και Αταλάντα

Στοίχημα: Με Λιντς και Αταλάντα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Μεγάλης Δευτέρας (22/04) και το Betarades.gr καταπιάνεται με επιλογές από Α’ Ιταλίας, αγγλική Τσάμπιονσιπ και Α’ Νορβηγίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Μεγάλης Δευτέρας (22/04) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Α’ Ιταλίας, την αγγλική Τσάμπιονσιπ, αλλά και την Α’ Νορβηγίας.

Πριν, όμως, περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλους τους boomakers αλλά και τα online casino, όπως για παράδειγμα η Bwin, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Δε χάνει η Αταλάντα

Ξεκινάμε από την Serie A και τον αγώνα Νάπολι – Αταλάντα. Απογοήτευση επικρατεί στο “στρατόπεδο” των γηπεδούχων, μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ στο Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα με δύο ήττες. Οι Ναπολιτάνοι αντιμετώπισαν τους “κανονιέρηδες” για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αποκλείστηκαν, γνωρίζοντας δύο ήττες, χωρίς να πετύχουν γκολ, με 2-0 στο “Εμιρέιτς” και με 1-0 στον “Σαν Πάολο”. Στο πρωτάθλημα, ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει είναι η μαθηματική εξασφάλιση της 2ης θέσης, έχοντας αυτή τη στιγμή έξι βαθμούς περισσότερους από την 3η Ίντερ. Η Αταλάντα, από την πλευρά της, είναι σε καλή κατάσταση, “τρέχει” αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. “Καίγεται” σήμερα για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα, φιγουράροντας στο -3 από την 4η Μίλαν. Το κίνητρο και η φόρμα των φιλοξενούμενων μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση, αξίζει να πάρουμε το ρίσκο, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Κερδίζει η Λιντς

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον αγώνα Μπρέντφορντ – Λιντς. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και βρίσκεται στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Η Μπρέντφορντ με τους 40 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει έχει εξασφαλισμένη την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ δεν μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα. Αντίθετα, για την Λιντς το σημερινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού! Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από τη Γουίγκαν και ισοβαθμεί στη 2η θέση, η οποία δίνει την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τα “παγώνια” δεν έχουν άλλα περιθώρια για λάθη, θεωρούμε ότι θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και θα πάρουν τη νίκη απέναντι σε μία αντίπαλο από την οποία και καλύτερο σύνολο έχουν, αλλά και υψηλότερο κίνητρο διαθέτουν. Η επιλογή μας, επομένως, είναι το “διπλό”, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Η ώρα της Ρόζενμποργκ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Νορβηγίας και τον αγώνα Ρόζενμποργκ – Στρομσγκόντσετ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν και μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Τα περιθώρια για αυτούς στενεύουν, σήμερα υποδέχονται μία αντίπαλο που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και πιστεύουμε ότι θα “βγάλουν” αντίδραση, πανηγυρίζοντας το παρθενικό “τρίποντο” της σεζόν. Θα επιλέξουμε τον “άσσο” με χάντικαπ -1, σε απόδοση 2.10 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρόζενμποργκ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ