Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Με «φόντο» την Ευρώπη

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Με «φόντο» την Ευρώπη

Κόντρα μεταξύ δύο ομάδων που αναζητούν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης απόψε (22/04, 21:30) στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Οι λύκοι είχαν δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να μετρούν τρεις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Βέβαια, και τις τρεις ήττες τις γνώρισαν μακριά από το γήπεδό τους, αντιμετωπίζοντας Μπάγερν Μονάχου (6-0), Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-0) και Λειψία (2-0).

Μπροστά στο κοινό τους είναι εμφανώς πιο αποτελεσματικοί, κερδίζοντας στα δύο τελευταία Φορτούνα Ντίσελντορφ και Αννόβερο με 5-2 και 3-1 αντίστοιχα, αποτελέσματα που τη διατηρούν σε “τροχιά” διεκδίκησης μίας θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη πλευρά, η Άιντραχτ έρχεται από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Μπενφίκα, ο οποίος την έστειλε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Η ομάδα από την Φρανκφούρτη ηττήθηκε με 4-2 στο πρώτο ματς στη Λισσαβώνα, στον επαναληπτικό, όμως, έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 2-0 και συνεχίζει να κάνει όνειρα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα, στην Μπουντεσλίγκα φιγουράρει στην 4η θέση στη βαθμολογία Γερμανίας, με έναν βαθμό περισσότερο από την 5η Γκλάντμπαχ και είναι στο χέρι της να εξασφαλίσει το “εισιτήριο” για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2019-2020.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό preview του αγώνα με λεπτομερές ρεπορτάζ για τις δύο ομάδες, χρήσιμα στατιστικά, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες και στοιχηματική εκτίμηση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ