Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς «ανάσα» η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς «ανάσα» η Τότεναμ

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (23/04) με αμείωτη ένταση. Η Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον και η Γουότφορντ τη Σαουθάμπτον, σε δύο εξ αναβολής παιχνίδια για την 33η και την 31η αγωνιστική αντίστοιχα. Σέντρα σε αμφότερα στις 21:45.

Τα «σπιρούνια» συνεχίζουν τον… μαραθώνιο με συνεχείς υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα. Προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρωτάθλημα, το Μεγάλο Σάββατο (27/04) υποδέχονται τη Γουέστ Χαμ, ενώ σε μία εβδομάδα από σήμερα θα φιλοξενήσουν τον Άγιαξ, για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόψε με νίκη θα αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης, καθώς θα ξεφύγουν τρεις βαθμούς από την Άρσεναλ και τέσσερις από την Τσέλσι. Και η Μπράιτον, όμως, από την πλευρά της, θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς μόνο αδιάφορη δεν είναι, με τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού να βρίσκεται στους τρεις μόλις βαθμούς.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η Σαουθάμπτον σε περίπτωση που κερδίσει, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Την ίδια στιγμή, η Γουότφορντ είναι… άνετη, περιμένη την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο μεγάλος της στόχος εντοπίζεται στο Κύπελλο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Μάντσεστερ Σίτι, στις 18 Μαΐου.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα αναλυτικά previews των αγώνων, με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά, αλλά και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε τις στοιχηματικές αναλύσεις των αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ