Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Γουότφορντ – Σαουθάμπτον!

Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Γουότφορντ – Σαουθάμπτον!

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Στις επάλξεις βρισκόμαστε και σήμερα, Τρίτη (23/04), όσον αφορά το κουπόνι του στοιχήματος. Το  Betarades.gr λοιπόν, σας προσφέρει κορυφαίες αναλύσεις και προγνωστικά. Το ματς της Γουότφορντ με τη Σαουθάμπτον, ξεχωρίζει στοιχηματικά, όπως και το Μπεζιέρ – Κλερμόν για τη Ligue 2.

Στη EuroLeague, ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και το ματς βγάζει επιλογή. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα online καζίνο, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet. Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας!

Κυριαρχούν οι επιθέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας, ξεκινάνε από το Γουότφορντ – Σαουθάμπτον, για την Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Γουότφορντ είναι στον τελικό κυπέλλου, με τη Μάντσεστερ Σίτι, επομένως η έβδομη θέση σημαίνει για αυτήν έξοδο στην Ευρώπη. Τώρα, ισοβαθμεί με την Έβερτον και έχει ματς λιγότερο. Συνεπώς, με νίκη μένει μόνη έβδομη. Προέρχεται από το 1-2 επί της Χάντερσφιλντ, σκοράρει ακατάπαυστα και έχει σε τρομερή κατάσταση τον Ντελοφέου, που κάνει τη διαφορά. Απέναντι στην προβληματική άμυνα της Σαουθάμπτον, θα κυνηγήσει τα γκολ για τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεμπερδέψει με την παραμονή. Θα διεκδικήσουν λοιπόν θετικό αποτέλεσμα απόψε, για να κάνουν ένα ακόμα βήμα σωτηρίας. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα, έχουν λήξει Over 2.5. Το ίδιο ισχύει για τα επτά από τα οκτώ τελευταία της Γουότφορντ. Οι προσανατολισμοί των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρα επιθετικοί, και τέτοιοι αναμένεται να παραμείνουν. Επιλογή μας λοιπόν, το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Για τη σωτηρία της η Μπεζιέρ

Στη Ligue 2 της Γαλλίας, η Μπεζιέρ υποδέχεται σήμερα την Κλερμόν για την 34η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -3 από τα μπαράζ παραμονής και τον απευθείας υποβιβασμό. Επομένως, το ματς έχει χαρακτήρα τελικού για αυτούς. Η Μπεζιέρ πήρε μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική, με το φοβερό 5-6, στην έδρα της Βαλενσιέν! Η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει και θα κάνει την τελική της προσπάθεια για να σωθεί. Γίνεται αντιληπτό, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, ειδικά στην έδρα της. Πόσο μάλλον, απέναντι σε ένα σχετικά αδιάφορο σύνολο.

Η Κλερμόν είναι εννιά πόντους πίσω από τα πλέι-οφ ανόδου, και ουσιαστικά δεν προλαβαίνει την πεντάδα. Από την άλλη, δεν κινδυνεύει, και το κίνητρό της είναι περιορισμένο. Συν τοις άλλοις, οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Η Μπεζιέρ λοιπόν, επιβάλλεται να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Πιστεύουμε θα το παλέψει, και τουλάχιστον δεν θα χάσει. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.80.

Με τον Παναθηναϊκό στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και της EuroLeague. Εδώ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Οι «Πράσινοι» θα αγωνιστούν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκονται πίσω στη σειρά, με σκορ 2-0. Επομένως, οφείλουν να κερδίσουν απόψε, αν θέλουν να συνεχίσουν να ελπίζουν. Δύο φορές φέτος, η Ρεάλ τους… ξέφυγε, στα τελευταία λεπτά, αλλά σήμερα, έχουν στόχο να την κερδίσουν. Η «Βασίλισσα» έδειξε στα δύο ματς της Μαδρίτης, ότι δεν είναι άτρωτη. Όταν ο Καλάθης έπιασε καλή απόδοση, στο Game 1, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει διαφορά έξι πόντων.

Το ΟΑΚΑ είναι φυσικά Sold Out, και έτοιμο να σπρώξει τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να… πεισμώσει, και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Αν ο αρχηγός τους κάνει αυτά που μπορεί, οι «Πράσινοι» έχουν τα φόντα να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα. Σήμερα λοιπόν, προβλέπουμε έναν μαχητικό Παναθηναϊκό, που θα δώσει συνέχεια στο όνειρο. Στηρίζουμε το «Τριφύλλι», που αποκτά άλλη δυναμική στην έδρα του. Έτσι, καταλήγουμε στο Παναθηναϊκός -2.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ