Winmasters.gr: Ώρα αντεπίθεσης για το Tριφύλλι

Winmasters.gr: Ώρα αντεπίθεσης για το Tριφύλλι

H αποψινή νίκη κόντρα στη «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ αποτελεί μονόδρομο - Θα πετύχει το 2-1 ο Παναθηναϊκός; Θα επανέλθει ο Νικ Καλάθης στις μεγαλειώδεις εμφανίσεις; Θα γνωρίσει η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ την πρώτη της ήττα μετά από 7 συνεχόμενες νίκες απέναντι στο «τριφύλλι»;

  • Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης με πλήθος στοιχημάτων*
  • Εναλλακτικό Χάντικαπ και Όριο πόντων
  • Σε ανταγωνιστική απόδοση η επιλογή «Νίκη Παναθηναϊκού με 7-9 πόντους»
  • Ευφάνταστες αγορές παικτών

Κατάσταση «do or die» για τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague! Οι «πράσινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 2-0!

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο την Παρασκευή γνώρισαν μια βαριά ήττα στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» με 78-63, διαψεύδοντας τις προσδοκίες για το break στη Μαδρίτη που θα τους έδινε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο final 4 της Μπασκόνια!

Πλέον, η αποψινή νίκη κόντρα στη «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου ο «εξάστερος» να μην αποχαιρετήσει φέτος πρόωρα τη διοργάνωση!

Θα πετύχει το 2-1 ο Παναθηναϊκός; Θα επανέλθει ο Νικ Καλάθης στις μεγαλειώδεις εμφανίσεις; Θα γνωρίσει η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ την πρώτη της ήττα μετά από 7 συνεχόμενες νίκες απέναντι στο «τριφύλλι»;

Η winmasters.gr υποδέχεται το τρίτο ματς της σειράς Ρεάλ-Παναθηναϊκός στην Αθήνα με πλήθος στοιχηματικών επιλογών, αλλά και έξυπνες αγορές, όπως Περιθώριο νίκης, Ημίχρονο/Τελικό και Παράταση!

Παράλληλα, τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να βρουν ευφάνταστες επιλογές για παίκτες, με τα στοιχήματα για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθη σχετικά με Over/Under σε Πόντους, Ριμπάουντ και Ασίστ να βρίσκονται σε ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ