Α’ Ισπανίας: Ξεχωρίζει το Ατλέτικο – Βαλένθια

Α’ Ισπανίας: Ξεχωρίζει το Ατλέτικο – Βαλένθια

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (24/03) πρόγραμμα για την Α’ Ισπανίας.

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της La Liga, και σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη. Αρχικά, στις 20:30, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Βαλένθια. Μία ώρα αργότερα (21:30), θα διεξαχθούν άλλες τρεις αναμετρήσεις. Η Εσπανιόλ φιλοξενεί τη Θέλτα, η Λεγκανές την Αθλέτικ Μπιλμπάο, και η Λεβάντε την Μπέτις. Η βαθμολογία Ισπανίας επηρεάζεται άμεσα από όλα τα παιχνίδια.

Στο «Wanda Metropolitano», η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται με τη Βαλένθια. Εδώ, κυρίως οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τους βαθμούς. Οι «Νυχτερίδες» είναι στο -2 από την τετράδα και έχουν σοβαρές πιθανότητες για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ατλέτικο, παίζει απλά για τη δεύτερη θέση, και έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών από την τρίτη Ρεάλ. Συνεπώς, το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο για τη Βαλένθια, που παίζει και στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με την Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα, η Θέλτα δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης Εσπανιόλ. Η ίδια όμως, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού και χρειάζεται τους πόντους. Με τον ίδιο στόχο, παλεύει και η Λεβάντε, που είναι στο +2 από τη Βαγιαδολίδ που υποβιβάζεται. Θα παίξει λοιπόν εντός έδρας με την Μπέτις, που βλέπει τι πιθανότητες για την εξάδα να έχουν ελαχιστοποιηθεί. Τέλος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει υποχρέωση να κερδίσει στην έδρα της Λεγκανές, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν την τελευταία τους μάχη για την έκτη θέση.

Τα απόλυτα previews των αναμετρήσεων για τη La Liga, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ