Α’ Ολλανδίας: Μόνο η νίκη για την Αϊντχόφεν

Α’ Ολλανδίας: Μόνο η νίκη για την Αϊντχόφεν

 Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα (25/04) η δράση στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

 Δύο άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας (25/04), για την Α’ Ολλανδίας. Ο λόγος για τα Ντε Χάαγκ – Εξέλσιορ και Βίλεμ – Αϊντχόφεν. Αμφότερες οι αναμετρήσεις, κρίνουν πολλά και για τον τίτλο, και για την παραμονή.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι, διεξάγεται στις 19:30. Η Ντε Χάαγκ λοιπόν, φιλοξενεί την Εξέλσιορ. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι, είναι σε πολύ δύσκολη θέση και είναι στα μπαράζ παραμονής. Απέχουν πέντε πόντους από τον απευθείας υποβιβασμό, και με νίκη πλησιάζουν στο -2 από τη σωτηρία. Η Ντε Χάαγκ δεν είναι απολύτως ασφαλής, αλλά δεν κινδυνεύει και άμεσα. Πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία για αυτήν να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής. Το ματς πάντως, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 21:45, η δεύτερη Αϊντχόφεν δοκιμάζεται στην έδρα της Βίλεμ. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Άγιαξ να κερδίζει την Φίτεσε, και να ξεφεύγει τρεις βαθμούς μακριά τους, με αγώνα περισσότερο. Συνεπώς, με νίκη σήμερα, η PSV πιάνει ξανά τον «Αίαντα» και δίνει συνέχεια σε αυτήν την τρελή κούρσα. Η Βίλεμ δεν είναι αδιάφορη, και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Αν πάρει τους τρεις βαθμούς, θα φτάσει την Ουτρέχτη στην έβδομη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη. Επομένως, και οι δύο αντίπαλοι έχουν ισχυρό κίνητρο και περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Πάντως, η Αϊντχόφεν δεν παύει να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Τα απόλυτα previews των αναμετρήσεων για τη La Liga, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ