Α’ Γαλλίας: Φορτσάρει για το Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών

Α’ Γαλλίας: Φορτσάρει για το Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών

Η Λυών δοκιμάζεται στην έδρα της Μπορντώ, σήμερα στις 21:45, για την 34η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη Ligue 1. Πρόκειται για το παιχνίδι της Μπορντώ με τη Λυών, στην έδρα της πρώτης. Το ματς παίζει το δικό του ρόλο στη βαθμολογία Γαλλίας, με την ομάδα που «καίγεται» να είναι η Λυών. Και αυτό, διότι δίνει μάχη για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τέλος της σεζόν περιμένει η Μπορντό, που κάνει ήδη τα σχέδια της για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Οι «Γιρονδίνοι» έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, αφού απέχουν δέκα πόντους από τα μπαράζ, και δώδεκα από τον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη, δεν μπορούν να προλάβουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Συνεπώς, δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, από Σεντ Ετιέν και Νιμ, και δείχνουν «άδειοι». Παρόλα αυτά, η Μπορντό θα προσπαθήσει να πάρει μια μεγάλη νίκη, κόντρα στη Λυών. Το όνομα και μόνο της αντιπάλου, αρκεί για να τραβήξει την προσοχή των παικτών της Μπορντό.

Στον αντίποδα, η Λυών έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Είναι στην τρίτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέχει έξι πόντους από τη δεύτερη Λιλ, και το απευθείας εισιτήριο, επομένως δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι έχουν διαφορά τριών πόντων από την τέταρτη Σεντ Ετιέν.

Γίνεται αντιληπτό, ότι η Λυών χρειάζεται… επειγόντως τη νίκη. Την περασμένη αγωνιστική, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με το 2-1 επί της Ανζέ, και θα επιδιώξει να κάνει ένα δυνατό φινάλε στη σεζόν.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Διαβάστε εδώ τη στοιχηματική ανάλυση και την εκτίμηση του αγώνα στο Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ