Α’ Ισπανίας: «Σφαγή» για Τσάμπιονς Λιγκ και παραμονή!

Α’ Ισπανίας: «Σφαγή» για Τσάμπιονς Λιγκ και παραμονή!

Το πρόγραμμα της La Liga για την Κυριακή του Πάσχα, περιλαμβάνει πέντε άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Γεμάτη είναι η σημερινή (28/04) μέρα, στο ισπανικό πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στην 35η αγωνιστική και η αγωνία ανεβαίνει στο κατακόρυφο, για την τετράδα και την παραμονή στην κατηγορία. Οι αγώνες σήμερα, ξεκινάνε από τη 13:00, ενώ το τελευταίο ματς αρχίζει στις 21:45.

Στη 13:00 λοιπόν, η Βαλένθια θα φιλοξενήσει την Εϊμπάρ. Οι «Νυχτερίδες» είναι στο -3 από την τετράδα και θέλουν μόνο νίκη, για να δώσουν συνέχεια στον φοβερό δεύτερο γύρο που πραγματοποιούν. Η Εϊμπάρ είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Λίγο αργότερα, στις 15:00, η Σεβίλλη δοκιμάζεται στην έδρα της Χιρόνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ισόβαθμοι με την τέταρτη Χετάφε και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Χιρόνα όμως είναι μόλις στο -1 από τη σωτηρία και θα τα δώσει όλα για ένα μεγάλο αποτέλεσμα, στη μάχη της παραμονής.

Η τέταρτη Χετάφε, που έχει καταπλήξει τους πάντες φέτος, παίζει στις 17:15 στην έδρα της Σοσιεδάδ. Το ματς είναι δύσκολο για την ομάδα – έκπληξη της La Liga, που θέλει όσο τίποτε άλλο το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 19:30, η Βιγιαρεάλ επιθυμεί να τελειώσει ουσιαστικά την υπόθεση – παραμονή. Έχει ξεφύγει με πέντε πόντους από τον υποβιβασμό και φιλοξενεί την Ουέσκα, που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία. Η αυλαία κλείνει στις 21:45 με το Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» κυνηγάει τη δεύτερη θέση, για λόγους γοήτρου, και θέλει να κλείσει όσο πιο ευχάριστα γίνεται τη χρονιά. Η Βαγιεκάνο είναι ουραγός και η ομάδα του Ζιντάν έχει την ευκαιρία για μια καλή εμφάνιση, σε συνδυασμό με το «διπλό».

Τα απόλυτα previews των αγώνων της La Liga, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Διαβάστε εδώ τα previews όλων των σημερινών αναμετρήσεων για τη La Liga

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ