Serie A: Μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Τορίνο – Μίλαν!

Serie A: Μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Τορίνο – Μίλαν!

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (28/04) πρόγραμμα του ιταλικού πρωταθλήματος, διάφορους στόχους να κρίνονται!

Τα παιχνίδια της Σαμπντόρια με τη Λάτσιο και της Τορίνο με τη Μίλαν ξεχωρίζουν από το μενού της ημέρας για τη Serie A. Παρόλα αυτά, την Κυριακή του Πάσχα, θα διεξαχθούν στην Ιταλία τρεις ακόμα αναμετρήσεις, που έχουν τη δική τους σημασία η κάθε μια για τη βαθμολογία Ιταλίας.

Η αυλαία ανοίγει νωρίς, με το Φροζινόνε – Νάπολι και ώρα 13:30. Οι Ναπολιτάνοι είναι σε κακή κατάσταση και μετράνε μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ και απλά περιμένουν το τέλος της σεζόν. Η Φροζινόνε απέχει δέκα πόντους από την παραμονή και μάλλον εγκαταλείπει τη Serie A. Στις 16:00, θα γίνουν τα ΣΠΑΛ – Τζένοα και Κιέβο – Πάρμα. Η Τζένοα είναι αυτή που καίγεται πιο πολύ από όλες, καθώς είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στις 19:00, η Σαμπντόρια θα υποδεχθεί τη Λάτσιο. Οι «Λατσιάλι» είναι στο -3 από την εξάδα, και στο -4 από την τετράδα. Επομένως, έχουν ακόμα ελπίδες και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαμπντόρια είναι λίγο πιο πίσω, και δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέλος, η έβδομη Τορίνο των 53 βαθμών, φιλοξενεί στις 21:30 την τέταρτη Μίλαν των 56 βαθμών. Το ματς έχει σπουδαία σημασία για την τέταρτη θέση, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη. Η Μίλαν προέρχεται από την ήττα με 0-1 για τη Λάτσιο, που την απέκλεισε από τον τελικό του κυπέλλου.

Το απόλυτα previews των αναμετρήσεων για τη Serie A, είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ