Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι: Μεγάλος ημιτελικός στη Γερμανία!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι: Μεγάλος ημιτελικός στη Γερμανία!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Europa League, απόψε στις 22:00.

Το Europa League… πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, σήμερα Πέμπτη (02/05). Οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης αναμένονται συναρπαστικοί. Στον έναν εξ αυτών, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα υποδεχθεί την Τσέλσι. Γενικά, οι «Μπλε» είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Η Άιντραχτ είναι εκρηκτική ομάδα και αν της βγει το ματς, μπορεί να σε «σκοτώσει». Συνεπώς, περιμένουμε τη μεταξύ τους μάχη με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφερε τα πάνω-κάτω στα προημιτελικά και απέκλεισε τη Μπενφίκα. Παρά το γεγονός ότι έχασε με 4-2 στην Πορτογαλία, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το σκορ. Έτσι, με το 2-0 της Φρανκφούρτης, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ταυτόχρονα, η Άιντραχτ τα πάει περίφημα και στο πρωτάθλημα, αφού φιγουράρει στην τέταρτη θέση. Είναι φύσει επιθετική ομάδα και γενικά εμφανίζεται συνεπής φέτος. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό βγάζει σημάδια κούρασης και έχει μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, το σημερινό ματς είναι εντελώς διαφορετικό. Το κίνητρο είναι τεράστιο για τους γηπεδούχους, που έχουν ξεκάθαρα το μυαλό τους στις αναμετρήσεις με την Τσέλσι. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και η Άιντραχτ θα επιδιώξει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό.

Η Τσέλσι άλλωστε, αποτελεί ένα πολύ υψηλό εμπόδιο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει το πάνω χέρι για την τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με δύο νίκες, στις εναπομείνασες αγωνιστικές, εξασφαλίζει την τετράδα. Στο Europa League, έχει πετύχει 11 νίκες σε 12 ματς, και σήμερα θα παίξει για τη 12η. Κάνει… «μπαμ» ότι είναι από τις πιο ποιοτικές, αν όχι η πιο ποιοτική ομάδα της διοργάνωσης. Σήμερα, θα παραταχθεί με τη βασική της ενδεκάδα, καθώς το τρόπαιο συνιστά πλέον βασικό στόχο. Στα προημιτελικά, απέκλεισε με σχετική ευκολία, και δύο νίκες, τη Σλάβια Πράγας, μολονότι έκανε και rotation. Η Τσέλσι θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Έτσι, ταξίδεψε στη Γερμανία για να αναζητήσει το «διπλό», που θα τη στείλει με το… ένα πόδι στο Μπακού!

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για τη στοιχηματική ανάλυση και το προγνωστικό του ημιτελικού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ