Έβερτον – Μπέρνλι: Όλα για την έβδομη θέση τα «Ζαχαρωτά»

Έβερτον – Μπέρνλι: Όλα για την έβδομη θέση τα «Ζαχαρωτά»

Η Έβερτον φιλοξενεί σήμερα (03/05) την Μπέρνλι, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ξεκινάει σήμερα η 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το ματς της Έβερτον με την Μπέρνλι. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτήν την αναμέτρηση είναι μονόπλευρο. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την έβδομη θέση στη βαθμολογία Αγγλίας και έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν σωθεί οριστικά, και δεν ελπίζουν σε έξοδο στην Ευρώπη.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, ότι η ομάδα που καίγεται στο σημερινό παιχνίδι, είναι η Έβερτον. Τα «Ζαχαρωτά» είναι στο -4 από την έβδομη Γουλβς και πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία, για να συνεχίσουν να ελπίζουν. Σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερη ομάδα από την Μπέρνλι και μπορεί να την κερδίσει εντός έδρας. Μάλιστα, η αντίπαλός της είναι αδιάφορη. Η Έβερτον πήρε τη νίκη στα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς που έδωσε, και δέχτηκε μόλις δύο γκολ. Ξεχώρισε φυσικά, το εμφατικό 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άργησε να ξυπνήσει, αλλά το έκανε, και θα τα παίξει όλα για όλα στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Η Μπέρνλι από την άλλη, δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, από ένα… ευχάριστο κλείσιμο της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, όντας στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα όμως, απέχουν πολύ από την επτάδα. Ωστόσο, η Μπέρνλι αγωνίζεται σκληρά σε όλα τα παιχνίδια της. Στα δύο τελευταία, έχει το 2-2 εκτός έδρας με την Τσέλσι, και το 0-1 από τη Σίτι. Επομένως, φαίνεται ότι οι παίκτες της έχουν ακόμη το μυαλό τους στο γήπεδο. Μπορεί λοιπόν, η Μπέρνλι να αποδειχθεί δύσκολη αντίπαλος για την Έβερτον.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ