Μάιντζ – Λειψία: Θα συνεχιστεί το τρομερό σερί των φιλοξενούμενων;

Μάιντζ – Λειψία: Θα συνεχιστεί το τρομερό σερί των φιλοξενούμενων;

Μάιντζ και Λειψία κοντράρονται σήμερα (03/05) για την 32η αγωνιστική της Bundesliga, στις 21:30.

Η βαθμολογία Γερμανίας είναι ακόμα σε… τεντωμένο σχοινί, για το πρωτάθλημα, την Ευρώπη, και τον υποβιβασμό, και οι τελευταίες αγωνιστικές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Σήμερα, η Μάιντζ φιλοξενεί τη Λειψία και με αυτήν την αναμέτρηση αρχίζει η 32η αγωνιστική. Βαθμολογικά, αμφότερες οι ομάδες έχουν πετύχει τους στόχους τους. Παρόλα αυτά, οι φίλαθλοι περιμένουν να δουν ένα θεαματικό παιχνίδι.

Η Μάιντζ δεν τα πάει πολύ καλά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά έχει καταφέρει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, το πάει… εναλλάξ. Μία κερδίζει, και μία χάνει, με την ισοπαλία να έχει να εμφανιστεί από τις 23 Δεκεμβρίου στα αποτελέσματά της. Την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε με 1-0 από το Ανόβερο, αλλά δεν έχασε κάτι ουσιαστικά. Είναι στο +12 από τα μπαράζ παραμονής και στο +17 από τον απευθείας υποβιβασμό. Την Ευρώπη δεν την προλαβαίνει, επομένως παίζει για την… τιμή της, στις τελευταίες αγωνιστικές.

Το ίδιο κάνει και η Λειψία, που έχει πραγματοποιήσει τρομερή πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη θέση, και στο +13 από την πέμπτη Γκλάντμπαχ. Συνεπώς, θα αγωνίζονται σίγουρα στο Champions League της επομένης περιόδου. Η Λειψία μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις εκ των οποίων έχουν συνδυαστεί με Over 2.5. Παίζει ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο, και κάνει… προθέρμανση για τον τελικό κυπέλλου με την Μπάγερν Μονάχου. Απόψε, ενδέχεται να προστατέψει κάποιους ποδοσφαιριστές της, αλλά θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα αυτό το δυνατό τεστ.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ