Bundesliga: Συνεχίζεται η μάχη του τίτλου!

Bundesliga: Συνεχίζεται η μάχη του τίτλου!

Η 32η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει σήμερα πέντε αναμετρήσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα σημερινά (04/05) παιχνίδια για την Bundesliga. Για την ακρίβεια, θα πραγματοποιηθούν πέντε αγώνες, δύο εκ των οποίων θα κρίνουν πολλά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και ξεχωρίζουν στο κουπόνι στοιχήματος.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται το Ανόβερο, ενώ η Ντόρτμουντ παίζει στη Βρέμη με τη Βέρντερ.

Τέσσερα παιχνίδια, θα γίνουν στις 16:30. Όπως αναφέρθηκε, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί το Ανόβερο. Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, κοντράρεται με την τελευταία. Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν μόνο τη νίκη, για να αγγίξουν την κούπα.

Αυτήν τη στιγμή είναι δύο βαθμούς πάνω από τη Ντόρτμουντ. Η Γκλάντμπαχ τώρα, παίζει στο γήπεδό της με τη Χόφενχαϊμ, που είναι ένα βαθμό κάτω. Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς με φόντο την Ευρώπη.

Επίσης, η Στουτγάρδη θέλει να γλιτώσει οριστικά τον απευθείας υποβιβασμό, και αντιμετωπίζει τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Κρίσιμη όμως, είναι και η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Νυρεμβέργη. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν τις τελευταίες τους ελπίδες για την Ευρώπη, και οι φιλοξενούμενοι για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Τέλος, στις 19:30, θα γίνει το ματς της ημέρας, ανάμεσα στη Βέρντερ και τη Ντόρτμουντ. Οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να πάρουν το «διπλό», και να περιμένουν ήττα της Μπάγερν από τη Λειψία την τελευταία αγωνιστική.

Οι στοιχηματικές αναλύσεις των αγώνων της Bundesliga είναι διαθέσιμες στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ